Frustrare

Îi înțeleg pe psdei. Păi, cum mă-sa să piardă ei alegerile? Asta nu se poate. Înseamnă că sigur au fost trucate.  Mai nasol este că ei au fost organizatorii. Adică și-au trucat singuri scrutinul? Eu aș zice că au făcut toate eforturile, inclusiv financiare, legale și ilegale ca să castige. Și totuși, cum să piardă?

Despre-frustrari

Ei cred că de vină-s ăilalți. De ce s-au prezentat la vot? Ce i-a găsit tocmai acum? Nu puteau să stea acasă ca ultima dată?

Păi, cum să le tulbure liniștea lor primită de la tătucul Ilici? Și mai ales ăia de n-au mâncat salam cu soia, ce-au căutat ei la vot? De ce n-au stat liniștiți acasă în loc să facă cozi la urne? Are dreptate și hârbul ăla de Meleșcanu. Păi, adevărații patrioți sunt ei, cei ce mănâncă ce primesc de la partid – salam cu soia. Ce se bagă ăia de dincolo să le strice meniul? Ăia n-ar trebui să aibă drept de vot.

De ce-i înțeleg? Fiindcă nici eu nu pricep rațiunea pentru care niște bețivi descreierați precum cei aduși la ultima mare manifestație psd-istă să-mi decidă mie și alor mei soarta, doar fiindcă au drept la vot garantat de Constituție. Și dacă-i atât de garantat, de ce ăia de dincolo n-au putut vota? Fiindcă n-a vrut psd-ul, fiindcă știa că nu-l votează. OK, Constituția nu prevede și sancțiuni, dar codul penal are sancțiuni. De ce nu li se aplică celor care i-au împiedicat?

Mai am o dilemă, ce-i cu pensionarii ăștia? Ăia din ’90 de au stat la cozi nu care cumva să se schimbe ceva, au murit probabil (viața cu soia e scurtă chiar pigmentată din când în când cu doi mici, 30 de ani sunt mulți). Deci, acu-s alți pensionari care erau tineri în ’90. Chiar așa. Bătrânii ar trebui să fie înțelepții satului. La noi e invers. Probabil e de vină tratamentul cu soia.

Așa că, îl înțeleg și p-ăla cu caricatura cu bunicul care-și ține nepotul în brațe și comentariul „Criminalul cu victima”.

Revenind la mine, la fel de nemulțumit sunt când văd niște semianalfabeți conducându-ne, niște fufe botoxate dându-se mari miniștri.

Bine, dar atunci, cine-i de vină că suntem toți nemulțumiți – psd-iștii din cauza diasporei și prezentei la vot, eu din cauza psd-iștilor bețivi și nu numai, tinerii din cauza pensionarilor, diaspora din cauză că n-a putut vota, …

Cred că au dreptate psd-iștii, o conspirație mare ne desparte și ne împiedică să fraternizam cu fufele botoxate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s