Un singur tur

Pamfletul meu Iohannis ne vinde americanilor (versiunea pagină WordPress) a avut o reacție furibundă – în numai câteva ore a acumulat aproape 700 distribuiri.

Dar postarea în discuție nu a avut numai aprecieri, am încasat și înjurături. De ce? Din cauza titlului înșelător, puțin provocator. Oamenii au citit doar titlul.

Interpretarea mea este Iohannis câștigă din primul tur.

Reiau din kmkz.ro:

68609505_10158836968739746_1980700434284675072_o

10 comentarii la „Un singur tur

  • De, ce să vă spun? Răspunsul meu vă va supăra, deși nu vreau.
   Iohannis este singurul care s-a băgat. Altfel, aveam un președinte Cârlan care când s-a constatat că plagiase, a schimbat comisia în cauză, autor al unei marți și unei vineri negre, cu care psd ar fi fost pe cai mult mai mari.
   Preferam un președinte mai obraznic, tupeist, dar nu avem.
   Pe de altă parte, psd, prin intermediul CCR, i-a limitat drastic prerogativele, oricum destul de limitate. În afară de gargară vocală, nu prea putea face mare lucru pentru a împiedica zdrențele roșii să-și facă mendrele. A făcut ceea ce era legal și ce a fost obligat.
   În ce vă privește, am un reproș. Nu numai că stați pe mantinelă, dar mi-ați spus mai de mult că nici nu votați. Zdrențele au ajuns la putere și au făcut totul harcea-parcea, avem prim-ministrul analfabet din cauza unui mare absenteism la precedentele parlamentare.
   Aștept niște poezioare politice măcar. 😁

   Apreciat de 1 persoană

   • Nu prietene nu din cauza celor care nu voteaza merge cum merge ci pentru ca suntem un popor de lasi, cu apa de ploaie in vene, ne solidari unul cu altul! In momentul cand Iliescu a ajuns la carma in l sa iesim toti afara si sa-l aruncam din balcon jos i-am spus sa nu mai dea din mana! Cand minerii au inabusit in sange rezistenta am aplaudat sau am stat in fata televizoarelor. Pe Basescu capitan de nava l-am crezut tot anticomunist! samd. Acum la Caracal trebuia iesit si schimbat totata militia! Cand ne fura gazu, aurul, padurile…Singura adevarata schimbare nu se face cu pixul ci cu ghioaga! Minerii au stiut restul de romani mai cred in basmele democratiei! Unde e opozitia in Romania? Care din partide vi se par ca chiar vor ceva pentru tara? Eu unul nu vad nici unul.Inghitim tot rahatul american si cel al UE fara sa cartim! Eu nu stiu politica dar stiu ca respectul il castigi prin impotrivire nu prin acceptare. Noi nu ne impotrivim nimanui si cand iesim pe strazi suntem manati doar de unii sau altii si tot ascultare este!

    Apreciază

    • Părerile noastre sunt destul de apropiate. Dar eu sunt dintre cei care au protestat. Desigur, oricând puteți spune că am fost mânat, e o interpretare. Cum ziceau ăilalți, totul se poate interpreta. Aștept totuși să părăsiți mantinela.

     Apreciază

    • Asta e tocmai atitudinea pe care o criticați. Sunteți destul de inteligent pentru a face o alegere. N-o să vă critic nici dacă alegeți psd. Toată lumea trebuie să ia atitudine, asta e problema.

     Apreciază

 1. Cand trăiești in alta tara si rămâi in legatura cu tara ta ai avantajul de a compara situatiile si poate de a intelege mai bine unele lucruri.
  Coruptia la politicieni nu-i alta in Romania ca in Germania. Liviu Dragnea? Helmuth Kohl. Sigur ultimul n-a facut pușcărie dar ar fi trebuit deci in Germania e mai rau!
  Politicienii lucreaza pentru alte tari, pentru firme, pentru ei! Exemple? Schröder care s-a asigurat in Rusia cu politica lui ca 😂 cancelar din Germania.
  Democratie? Unde este cand mai marii lumii se întâlnesc in spatele ușilor închise fara presa fara program fara cea mai mica deschidere?
  Caracal? Politie corupta? Politicieni acoperiti?
  Ce ziceți de cazul de pedofilie din Belgia de „sinuciderea” din America? Ce ziceti daca poliția din Germania acoperă infracțiunile imigranților musulmani?
  Putem discuta zile intregi dar a vota inseamna ca sunt de acord cu toate astea! NU SUNT! Nu-i pot opri dar nici nu le legalizez miscarile! Oricum ne îndreptăm cu totii spre o dictatura mondiala si întârzierea ei nu o poti face prin vot si demonstratii pasnice! Iar pentru miscari populare de anvengura ne lipseste sangele din instalatie si oricum e cam tarziu!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s