Iepurașii

Vă mai aduceți aminte de Mudava, vraciul? Dar de Brătianu Cartof? Dar de Mânzatu – Apa Vie? Toți au fost niște iepurași puși să distragă atenția electoratului, să iște discuții, să pozeze în salvatori, astfel încât candidatului Ilici să-i meargă mai ușor, ca la cursele cu ogari. De fapt, toți erau pe blat cu psd-ul de atunci (nu mai știu sub ce nume se ascundea). De altfel, au și fost răsplătiți cu vârf și îndesat, vă las să ghiciți pe banii cui.

Se pare că agenturili sunt în pană de inspirație, disperate de situația critică generală a actualului psd. Așa încât, au scos din mânecă, poate vor mai scoate, niște iepurași, întocmai ca la începuturi, mizând pe aiurirea electoratului. Un actor ratat și însetat după lovele, un arivist gata să se urce pe cadavre, plus alții mai mărunți.

Numai că, între timp, electoratul s-a mai deșteptat, nu mai e același din ’90, nu mai are creier de ogar. Iar iepurașii sunt la fel de falși ca la curse.

Probabil iepurașii se gandesc în nemernicia lor cum își vor vinde ei voturile pentru turul II, ca niște stăpâni. Am o veste proastă – acel tur nu va exista.

ogari

22 de comentarii la „Iepurașii

   • Si dumneata o cunosti pe a mea: un roman de dreapta crestin! Dar:
    1.Se pare ca nu mai exista romani ca alegem sași
    2.Nu exista dreapta in Romania
    3.Crestini sunt doar vreo 3 milioane
    4. Dupa veacuri de comunism tot stanga mascata sub toate partidele pare românilor cea mai atragatoare!
    5. Eventual un sceptic macar in privinta UE!

    Apreciază

    • De, ceea ce enunțați este un adevăr exacerbat. Nemții nu înseamnă neapărat ceva rău – Carol I și Ferdinand erau nemți. Dreapta nu stă grozav din cauză că a fost infestată chiar din ’90, dar mai prost stă stânga reprezentată doar de oameni care n-au nimic cu stânga. Creștini sunt și se declară mult, mult mai mulți. Au părut veacuri, dar n-au fost decât vreo 40 ani, dar au reușit să răstoarne complet ierarhiile bazate pe valoare ale societății. Doar Rusia are interes să slăbească UE, precis e amestecată cumva în brexit.
     Sunteți mult prea sceptic.

     Apreciat de 1 persoană

    • Sorry desigur vroiam sa spun decenii nu veacuri, scleroza isi vede linistit de treabă!
     Draga Florin eu traiesc pe axa motoare a UE! Deocamdata înca e bine, cu accentul pe înca, dar cu cat te situezi mai la marginea talerului numit UE cu atat e mai „ciudat” si asta pentru ca mai iute sau mai tarziu ori se prăbușește toată coșmelia ori se instaurează o dictatura (corectitudinea politica e primul pas)
     Rusia? E cea mai mare prietena (in ascuns) a Germaniei care conduce UE!
     Timpul le v-a limpezi pe toate!

     Apreciat de 1 persoană

    • Germania și Rusia au o tradiție lungă în acest sens. Lenin s-a instalat pe lovele nemțești, pactul R-M, apoi o mică ceartă, apoi totul a revenit la normal. Dar, trebuie ținut cont de hidrocarburile rusești.
     Corectitudinea politică este o exagerare, există deja mulți contestatari. Nici reversul (pe care Germania l-a practicat) nu a dus la nimic bun. În privința asta, e bună calea de mijloc.
     Continui să cred că sunteti exagerat de sceptic. O să încerc să vă conving soția să vă ducă la vot 😁.

     Apreciază

 1. Ziceti in articol „un arivist gata sa se urce pe cadavre”.
  Dar oare ati uitat cum au profitat unii sa dea jos guvernul Ponta după incendiul cu victime de la Colectiv?
  Aceia nu s-au urcat peste cadavre cand au instalat „guvernul meu”? Ca doar stiti cum a si spus cineva: „a trebuit să moară oameni…”.
  Dacă credeti ca doar politicienii sunt de vina pentru situația României, iar serviciile, magistrații si polițiștii nu, dati-mi voie sa spun ca va inselati.
  Apropo, la vama sunt si cei de la servicii, dar tot se reușește scoaterea fetelor care sunt duse apoi la prostitutie. Or fi si unele care s-au prostituat de bunăvoie, dar în niciun caz nu toate, iar serviciile, magistrații, politistii nu le-au salvat.

  Apreciază

  • Omiteți că e vorba de un personaj care are un ONG finanțat de buget (mai mult de 3 mil. lei) prin MAI, care funcționează moca într-o clădire MAI. Până mai ieri era abonat la niște posturi Tv pro-guvernamentale. Acum e foarte vocal.
   Puteți fi sigur că este real adversar MAI, al serviciilor, că le va răs-structura?
   Cunoașteți cât de ocolită este calea constituțională prin care președintele poate interveni în epurarea a zeci de mii de angajați ai statului care fac, pe bani adevărați, orice altceva decât ce ar trebui să facă?
   Dacă sunteti sigur că e productiv, n-aveți decât să-l votați – tot un singur tur va fi.
   În situația actuală, rolul iepurașilor este de a mai disipa ceva voturi, doar-doar se va ajunge la două tururi.

   Apreciază

   • Domnul in cauza inca din timpul primului mandat al lui Basescu are sediul ONG-ului intr-o cladire MAI, dar pana a fost pe placul serviciilor a fost agreat.
    Doar acuma v-ati sesizat dumneavoastra si altii ca are sediul intr-o cladire a MAI.

    Apreciază

    • Aveți dreptate. Știți cum e, acum personajul atrage atenția, generează audiență.
     Deși nu-l cunosc direct, îi cam cunosc familia. Vreau să spun că știu despre ce dosar vorbesc. Până la urmă, blogul meu este despre dosare.
     În rest, procedați cum v-am scris mai sus.

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s