Q.E.D.

Românii au arătat din nou ce vor sau, mai degrabă, ce nu vor.

Desigur că mulți dintre dumneavoastră au văzut pe net caricaturi gen butoiul urnă din Vâlcea, comentarii gen Vasilica a fost reținută la școala la care a votat înscrisă la clasa pregătitoare sau precum că Prostănacul s-a oferit să fie președinte pentru o noapte.

Esențial este că românii și-au dovedit inteligența superioară psd, au înțeles care este măseaua stricată ce trebuie aruncată – nu mă refer la Veo, mă refer la psd. Toate acestea în ciuda agățării de scaune, în ciuda agitației create, în ciuda disperării unora chiar și de p-aci, de pe WP. Este ceea ce au mai transmis odată în mai, dar psd n-a vrut să asculte.

Mă deranjează puțin o confruntare pe partea dreaptă dar, la urma urmelor, asta e normalitatea. Prezența mare la vot arată hotărârea electoratului. Voi comenta ulterior importanța diasporei. Electoratul captiv psd este în descreștere (oamenii au viața finită), disciplinați s-au dus la vot dar, dacă ceilalți vin la vot, îi covârșesc.

Mi-aș dori să pot spune ADIO zdrențelor roșii, dar sunt mai sceptic.

secera_26306900_59932000

Foto: romaniatv.net

44 de comentarii la „Q.E.D.

  1. Esti amuzant de-a dreptul!🤣Adica toata lumea stie ca Merkel ne trage in stânga pe toti iar Johannis e unul dintre slugile cele mai fidele ale ei si tu vorbesti de „adio zdrente rosii”? Pai scapam de neo-comunism si dictatura doar daca murim repede! M-ai binedispus!

    Apreciază

  2. Articolul tau m-a facut sa zambesc!!!!! Dar ai fost prea ,,soft” pentru mine; eu nu consider psd-ul ,o masea stricata, ci un plasture care trebuie smuls .Sau o tumoare care trebuie extirpata . Fiecare om are dreptul la opinie ,iar in opinia mea este ca PSD e o relicva,iar locul relicvelor este la muzeu.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Florine, Florine ,
    ” nu mai plânge BEBE,
    plânsul n-are rost,
    nu uita că-n viată ”
    nu tot OMU-I PROST !!! 🙂 🙂 🙂
    Ai PIERDUT pariul pus cu MINE 🙂
    hai, fii BĂRBAT și RECUNOAȘTE ! 🙂
    Nu vreau nici o BERE de la TINE că NU ȘTIU de unde ai BANI 🙂 vorba blogerrului ” ioansperling” !!! 🙂 😦 🙂

    VREAU însă să RECUNOȘTI că ai PIERDUT PARIUL 🙂
    că de CERUT SCUZE, de la tine nu mă AȘTEPT ! 😦

    Pentru PERSOANELE VIRTUALE care NU CUNOSC detalii versus PARIUL dintre MINE și Florin,

    EL : ” Va fi doar UN SINGUR TUR ” ! 😦
    ” Johannis va CÂȘTIGA din PRIMULU TUR ” ( adică , după Florin , Johannis urma să fie VOTAT de 50% plus 1 dintre ALEGĂTORI,
    adică, de peste 9 MILIOANE de ROMÂNI !!! 🙂 🙂 🙂

    EU: Johannis NU va CÂȘTIGA din PRIMUL TUR ……….

    le sugerez să CITEASCĂ ultimele trei postări de pe blogul :
    http://aliosapopovici.wordpress.com/
    În rest, NU UITA Florine :
    ” Nu mor CAII când vor CÂINII ” !!! 🙂 🙂 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  4. Eu sunt foarte optimista. Cred ca prezenta la vot peste doua săptămâni va fi și mai buna. Anticipez o prezenta la vot cu cel putin 15% mai mare decat in primul tur. Cei din diaspora s-au mobilizat si au votat in numar mare ceea ce ne confirma inca odata ca sufletul lor este inca aici si lor le pasa de ce se intampla in tara unde si-au lasat bunicii si parintii. Indiferent de procente eu personal nu cred ca exista vreo persoana din Romania care si-ar dori sa fie reprezentata in lume de o persoana sub nivelul de pregatire care il impune functia de Presedinte de stat. Trebuie sa fim rezonabili si corecti fata de noi, fata de copii nostri, fata de nepoti si sa gandim cu mintea limpede.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Bună seara, dragilor! 🙂
    Cum e politica românească așa e și schimbul de replici virtuale, din păcate! Până când nu vom ajunge să ne respectăm reciproc pentru opiniile noastre diferite și să le acceptăm, nimic nu se va schimba!! Am o lehamite totală despre comportamentul românilor, oriunde s-ar afla! Sigur, nu generalizez, mai sunt și oameni de bun simț, dar din ce în ce mai puțini, pentru că virusul e prea puternic și se poate extinde. Sper să nu mă atingă!

    Apreciază

Lasă un comentariu