Caracter

Dumnezeule, ce pohte a trezit Sala Tronului în burta Vasilicăi atunci când mânca mici acolo! Ar fi în stare să-și vândă orice, poate și pe mă-sa, să facă orice, să spună orice, numai să-și facă pohta ce-a pohtit.

Marți m-am uitat la gurița ei vexată cum spunea jumătate pe nas, jumătate din gât, că a fost „lovitură de stat”, drept care a susținut și la UE asta.

Joi, a afirmat că nu a fost „lovitură de stat” pe 10 august.

Cât caracter dom-le, ce coloană vertebrală! Ce rrromâncă, ce mamă! Maaamă! Ce traco-geto-dacă! Dar, ce femeie, dom-le, ce femeie!

În vorbirea curentă s-ar spune că și-a dat niște desuuri jos. Eu scriu că și-a arătat josnicia caracterului, caracter de zdreanță roșie.

dancila-minunata-777x437

19 comentarii la „Caracter

    • Nici eu nu mă bucur când văd un om, chiar și dracnea sau Vasilica, nereușind. Numai că reușita lor, pohtele lor, ar fi un dezastru pentru noi.
     Ce s-ar fi întâmplat dacă pe Hitler, Lenin, Stalin, i-ar fi aruncat mă-sa la privată în loc să-i nască? Am fi avut o altă lume!

     Apreciat de 1 persoană

    • La vârsta dvs. este acceptabil doar optimismul. Toată viața este în fața dvs.
     Dacă lucrurile se împut, dacă doar vi se pare că ne apropiem de o nouă teroare, de orice fel, lăsați tot și plecați. Vă veți descurca oriunde. Am povestit câteva exemple cunoscute mie, unele fără nici o pregătire care s-au descurcat mai mult decât onorabil.

     Apreciat de 1 persoană

    • Veți dreptate! Trebuie de ,,ieșit” din tot datorită firului de optimism, de mers înainte și de plecat acolo, unde e posibil de regăsit viața și sufletul.

     Apreciază

    • Una din postările mele ref. la emigrații români a plecat de la o povestire a unui alt blogger din Iași (îl cunosc) care povestea despre gunoaiele umane românești întâlnite prin vest și m-a enervat. La postarea acestuia exista un comentariu al unei românce emigrată în Anglia (cred). Spunea că plecând a găsit „adevărul, schimbarea, fericirea, liniștea, siguranța”. Am citat-o fiindcă mi-a plăcut.
     Dacă vi se pare că aveți o ocazie, nu ezitați. Nu sunt căini cu covrigi în coadă (am povestit în altă parte cazul unui înalt calificat care s-a chinuit zdravăn câțiva ani, a dat concurs pentru spălat WC-uri) dar, totul e bine când se termină cu bine. Cunosc foarte mulți plecați, nu știu nici un caz de nereușită deși, probabil sunt.
     O să vi se pară ciudat dar, dacă ar mai fi va;labil pentru mine, aș pleca în Noua Zeelandă. Am făcut 8.000 km (doar pe bordul mașinii) pe acolo și i-am cunoscut bine.
     Dacă vreți, vă dau link-urile.

     Apreciat de 1 persoană

    • Cred că mi-ar plăcea Noua Zeelandă. Soțul meu întotdeauna îmi zice că ar bine de plecat acolo sau în Finlanda, Canada… Nu știu… Acum suntem indeciși… Am ajuns la o vârstă când ar fi trebuit să avem stabilitate, casă, copii… Dar…Cum zic eu: nu am nici casă, nici masă, nici măcar motan… M-am avântat în ,,carte” de mic copil, ca să ajung acum și să am o stare de indecizie și ,,turmentare”. Nu-mi pare rău că am învățat, dar nici nu prea îmi pare bine că am dorit să fiu ,,devotată” țării ce nu știe să își aprecieze cetățenii… Însă așa e… Cum se spune: Părinții și patria nu se aleg… Mă bucur că m-am năcut în țara mea și totodată mă întristez căci doare situația la care s-a ajuns. Aceasta este realitatea…

     Apreciază

    • Am călătorit „la pas” prin toate țările din topul fericirii (NZ și nordul Europei), dar am vizitat și America de Sud și, astă vară am fost puțin în Canada (două din istoriile pe care le-am povestit erau din Canada) și în State. Mi-a plăcut America de Nord, atât cat am văzut eu. Totuși, NZ …
     N-am publicat un jurnal de călătorie, fiindcă blogul meu este politic. Plimbările le găsiți în meniul LUMEA CEALALTĂ.

     Apreciat de 1 persoană

 1. Eu ma gândesc doar ca de duminica seara poza va deveni istorie.Din păcate o fila de istorie care nu face cinste nimănui indiferent de culoare și cât de grozavi s-ar da unii. Nu convine nimănui situația în care sa ajuns. Iar munca reparatorie va fi de Sisif.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s