Da’, ce om! Ce drăguuț!

Nu ca mine care v-am oferit doar un boboc eco_nomic și o postare un pic misogină. El a cumpărat 120 de mărțișoare. Presupun că cel puțin 60 din femeile alea i-au dat măcar un pupic (vă spun altă dată bancul cu vaca și veterinarul la înseminarea artificială).

Da. Am stat pe gânduri asupra titlului. S-ar fi potrivit și „Milițianul” sau „Io sunt tare”. Cam așa e și cu milițianul nostru. El este deasupra legii, este invincibil. Probabil, iată fac un pronostic pentru omul care a băgat în carantină un spital, cazul va fi mușamalizat la fel ca cel al pedofilului.

Ce am mai aflat cu această ocazie? Am mai aflat că bugetarii sunt o mare familie (de impostori, zic eu). Nevasta tot la MI, fata la primărie, el milițianul tot la primărie după pensionarea prematură binemeritată. Oare câți or mai fi?

Deci, specială + salariu tot de la stat. Că noi suntem neamuri. Păi, cum să nu se creadă deasupra tuturor. Doar corona ăsta care n-a auzit de statul paralel a îndrăznit nesimțitul. Dar, lasă, va fi bine tratat, e de-al lor.

Îmi pun totuși o întrebare în inocența mea. Ce naiba căuta singur în Israel, la 61 de ani, fără excursie organizată? Nu mă aștept la vreun răspuns cucernic. Cred că famelie mare, remunerație mică, un ciubuc acolo, cât de mic, o bișniță, nu? Că doar el este deasupra, nu? Cred că nu vom ști niciodată precis fiindcă nimeni nu vrea să afle. După cum sigur nu vor să afle unde lucrează restul familiei. Aș pune pariu că-s toți bugetari – MI, primăria sector 4, …

Ce mizerie. Vă pun iar poza realitateamedia.ro, spune tot. V-am scris c-o sa-i ia întâi pe pesedei. Problema e ca nu scăpăm nici noi.

politisti-112

24 de comentarii la „Da’, ce om! Ce drăguuț!

  1. Să vedem cum va gestiona guvernul liberal criza provocată de COVID-19, că iberalilor li se va imputa, precum și Ponta a plătit pentru Colectiv.
    Draga diaspora văd că fuge din Italia, urmând să umple populația ce locuiește în România de coronavirus, în loc să stea în locuințele de acolo (în carantină).
    Guvernul liberal ar trebui să îl schimbe pe Arafat, sau probabil le trebuie un țap ispășitor.

    Apreciază

Lasă un comentariu