Mustafa, iartă-ne!

N-am vrut să scriu despre mitocănia celor doi amatori de șaorma cu de toate, dar n-am de ales. Se pare că D-l Ciolacu a sunat la șaormerie să-și ceară scuze. Ce poate fi mai jenant, mai penibil? Geoană cu Mihaela lui?

Cei doi id…. și-au arătat marele patriotism privind utilizarea limbii române în șaormerie. Dar, oare, cum se numeste șaorma în românește? Dacă sunt așa de patrioți, de ce nu crapă ceva autohton? De ce șaorma? Baremi Veo a crăpat mici în Sala Tronului.

Apropo de Vasilica ce nu a învățat o boabă de limbă străină după atâția ani petrecuți degeaba la Bruxelles, din patriotism, Mustafa vorbea românește.

Nu iubesc de loc polițaii, cred că vă este clar, am scris prea multe despre ei, dar am căutat câte „zile de scoală” au cei doi deputați ai ilustrului județ Vaslui la un loc. Am constatat că Solomon are niște scoli îndoielnice, iar Stativă nu și-a publicat niciodată cv-ul ca să nu-i pot judeca eu școlarizarea.

Închei cu un pariu: mă prind că-i vom regăsi pe cei doi vasluieni în viitorul parlament.

saorma

Foto: oficiale

17 comentarii la „Mustafa, iartă-ne!

  1. Am citit știrea. Tupeismul face casă bună cu „ignoranța”… „ăștia” sunt aleșii, mare parte dintre ei, fără: școală, cultură, educație, bun-simț, onoare, respect… și nu văd să-și revizuiască vreun partid calitatea. Umană, în primul rând.

    Apreciat de 3 persoane

  2. Bună dimineața, neînduplecatule! 🙂

    Eu n-am intrat niciodată într-o șaormerie, din acest motiv nu știu nici gustul șaormei. 😉
    Ceea ce am observat și observ în continuare, ce aleg românașii, asta au!
    Ce este mai rău, alegerile sunt atât de învăluite, încât nici nu știi ce votezi. 🙂 ))
    Oricum, după felul în care s-au comportat cei doi, nu i-aș fi votat!
    Specimene ca ei sunt în toate partidele, din păcate!… 😉

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu