Secretul

Cu consternare ascult și privesc aducerea pandemiei în derizoriu. Amendații nu mai sunt amendați. Chiar bolnavii n-au fost bolnavi. Marii specialiști devin doar niște unii, adepți ai teoriilor conspirative, niște semidocți care cred că virușii se transmit prin 5G, iar vaccinarea este un complot. Probabil, îl considera pe Pasteur un idiot. Cu amenzile e ca și cu impozitele, doar proștii le plătesc.

Blogger-ul adrianport scria ieri <<Câteva ore de “răsfoit” presa românească mi-au readus în minte un citat atribuit lui Mark Twain: E mai ușor să-i prostești pe oameni decât să-i convingi că sunt prostiți.>>

V-am declarat încă de la începutul poveștii cu pandemia că psd sabotează măsurile anti-epidemice, pozând în apărătorul drepturilor omului. Au uitat când m-au gazat în Piața Victoriei. Dar eu nu.

Acum toate siturile psd tună că s-au săturat de pandemie, este o totală minciună, guvernul ne minte, poate nici nu există morți. Blog-urile psd sunt pline de revoltă. Să nu le uit pe cele ce distribuie sputnik și situl sputnik e plin de revoltă pentru că noi ținem seamă de OMS, deși americanii au ieșit din organizație. Culmea ipocriziei, tocmai ei au grijă de strânsa relație România-SUA.

Asta în timp ce epidemia este într-o continuă creștere de la o zi la alta. Majoritatea parlamentară extrem de reprezentativă pentru mai puțin din 16% din electori, majoritatea nocivă, își face de cap continuând opera CCR.

Veți spune, dom-le, asta e politica – jocuri, propagandă. Este adevărat, dar de data asta sunt și vieți omenești. Ce rațiune poate fi deasupra vieților oamenilor? Să nu-mi spuneți că alde Ciolacu, declarativ extrem de îngrijorat, nu urmărește nimic prin această politică bezmetică.

Numitorul comun al declarațiilor politice pe care care le-am auzit acum este frecvența pronunției cuvântului alegeri. Aici este șpilul. Majoritatea reprezentativă pentru sub 16% din alegători, știe că o mare parte din ei nu vor mai avea loc la viitoarele alegeri. Adio salarii și sporuri babane, deplasări de 5 stele, mașina, șofer, secretară, adio șaorma cu de toate. Soluția? Amânarea alegerilor, menținerea stării de alertă, cel puțin. Bonus – guvernul n-a gestionat bine pandemia.

Cum ne va afecta pe toți, pesedei și anti-pesedei? Bolnavi, morți, criza economică mai mare decât în prezent, statisticile negative ale UE, interdicția de a călători fiindcă România va fi pe Lista Neagră. Chiar mă deranjează să fiți toți pe aceeași listă cu mine, pesedeii duc totul în derizoriu.

Numai că, atenție! De vă lăsați prostiți, vă riscați sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, poate viața unora dintre ei, cine poate ști. Și asta, doar pentru șaorma lor.

Foto: netflix.com

54 de comentarii la „Secretul

 1. „Nu te teme nicidecum de ce ai să suferi. Iată că diavolul are să arunce în temniţă pe unii din voi, ca să vă încerce. Şi veţi avea un necaz de zece zile. Fii credincios până la moarte şi-ţi voi da cununa vieţii.»’
  Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul: ‘Cel ce va birui nicidecum nu va fi vătămat de a doua moarte.”’

  Apreciază

 2. Bună ziua, neînduplecatule! 🙂
  Nu este vorba de alegeri sau alte gânduri politice, este vorba de a ieși din ce s-au afundat financiar peneliștii cu nerezolvatul în frunte! Au cheltuit bani cu duiumul în ideea că primesc de la UE, ceea ce nu se va întâmpla! Aici este problema guvernanților! Pandemia există, nimeni nu o contestă, dar o prea măresc în ideea de a arăta Europei că și la noi e dezastru! Nu mai dați vina pe CCR, ei v-au cerut acte legislative corecte, nu făcute pe genunchi fără precizări concrete! Știi cum vă comportați, exact ca într-un serial coreean în care unul conducea prin otrăvirea celor de care avea nevoie să-i fie alături, le da pastile lunar, dacă nu le da, mureau!! Așa și voi cei care vedeți ce se întâmplă cu adevărat, dar sunteți îmbuibați cu știri false și denaturate! 🙂 )) Apoi arătați cu degetul la alții! 😉

  Apreciază

 3. Eu am spus candva ca ROMANIA va da ultimul mort de cov19 in Europa (sa ne limitam la Europa deocamdata). Ma tem ca trenul a luat viteza si nu avem gari, nu avem macaze, mecanic… In cazul asta avem doar sine, puternice, constituite din multa prostie, lipsa de spirit civic si incompetenta la toate nivelele…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s