Link-ul

Urmăresc cu mare atenție propaganda, acum criminală, de stânga. Scopul? Creșterea epidemiei ținută până acum sub control pentru a amâna sine die alegerile. Nu-mi dau seama care ar fi un atribut mai bun – inconștiență, cinism sau doar criminal. ALDE (ce a mai rămas din el) neagă realitatea epidemică, dar un deputat ALDE depune un proiect de lege pentru amânarea localelor din grijă pentru om.

În ultimele aproape două luni este o explozie de idioțenii publicate online, prin ziare sau la Tv – siturile pesediste, bloguri, Sputnik reprodus în draci pe sute de alte situri. Este o luptă pe viață și pe moarte pentru moarte.

Uneori, inepțiile sunt atât de mari încât râd cu hohote. De exemplu:

Avertisment: vaccinurile Covid-19 conțin celule canceroase, creează un link AI (adică artificial intelligence).

Companiilor conectate la Gates li se permite să producă vaccinuri modificatoare de gene rău testate și cu tehnologie nano pentru a crea legături ireversibile în creier / corp / AI.

Nu pot decât să presupun că pesedeilor le este frică de nivelul inteligenței electoratului și aici este un mare adevăr. Altfel, spaima de AI este din aceeasi categorie cu antena 5G din fundulețul D-nei F. Oricum, campania anti-vaccin este complexă. Dacă n-ai spaimă că devii mai deștept, trebuie să-ți fie frică de link-ul către Gates. Dacă nici spaima asta nu ține, rămâne cancerul. Cum ar veni, o frică pentru fiecare. Numai că cineva care era copil cu origine nesănătoasă în anii ’50 chiar știe ce înseamnă frica adevărată.

Fiindcă veni vorba de Gates, trebuie să vă mărturisesc, nu i-am cotizat niciodată, zgârcit cum sunt, am urât ideea asta. Așa încât, acum aproape 20 de ani mi s-a implantat un link către Linux și uite că nu mai scap de el.

Dar cine instigă conspiraționiștii de la noi? Cred că răspunsul cel mai bun îl avem analizând micile demonstrații din Piața Victoriei. De ce au ales acel loc? Păi, acolo e guvernul împotriva căruia demonstrează și acolo au avut loc demonstrații cu adevărat mari care n-au fost ale psd, adică un gest de sfidare, na că și noi facem aici. Organizatoarea protestului este Iosefina Pascal, consilier al europarlamentarei Maria Grapini, o prezență frecventă în Sputnik. Participanții s-au oprit în fața ambasadei Rusiei, scandând admirativ în favoarea lui Putin.

Mai e nevoie să vă scriu ce link le-a fost inoculat de prostie?

Vă mai îndoiți că prostia este o problemă de securitate națională? Nu cunosc diferența dintre prost și idiot.

Un pic de bibliografie:

Foto: moldova-suverana.md

34 de comentarii la „Link-ul

 1. Neînduplecatule, mă faci de rușine dacă susții că pesediștii măresc covidiții! 🙂 ))
  Guvernarea cu măsurile ei neconvenționale mărește numărul lor, felul în care nu a testat când trebuia, ideile lor staliniste de a conduce pandemia a dus la ce se întâmplă! De ce, nu recunoști că nimeni n-ar dori agravarea situației, doar în mintea peneliștilor e invazia asta de ”extraterești” de stânga sau mai știu eu ce invadatori le mai tulbură mintea care are darul de-a da vina pe alții, mai ales pe masa de români cărora le azvârle tot felul de epitete să-și ascundă incapacitatea de a lua decizii corecte.

  Apreciază

  • Aurelia, spui prostii. Ce-i aia staliniste, e doar propaganda psd, marele apărător al libertăților. Carantina se practică de când lumea. Decameronul a fost scris pe la 1300.
   Tocmai asta am scris la început că, în ciuda rachetelor, calculatoarelor, laserelor, …, lumea combate epidemia ca în 1300, cunoștințele medicale n-au avansat decisiv.
   psd a instigat permanent de la început. Acum are rezultate. Va plăti asta cu existența.

   Apreciat de 2 persoane

   • Cum nu e o guvernare stalinistă? Dacă nu se întâmplă ca ei ne arată degetul, ne condamnă, dă cu pumnul în masă, de la cel mai înalt, să nu-l fac mălai mare, până la cei mai mici peneliști, asta ce e?? Comunism sau democrația de care se tot amintește, dar a dispărut definitiv? N-a instigat pesede-ul, a instigat lozincile postate de alții, pe care-i luați voi în brațe când guverna PSD-ul, acum nu-i mai recunoaște nimeni din PNL, îi pasați pesediștilor? 🙂

    Apreciază

    • Aurelia, tu ai o imagine idilică despre perioada Stalin. Ți-au explicat ai tăi cum a închis și omorât îmbuibații si bine le-a făcut.😁
     Eu am avut nefericirea de a cunoaște perioada. N-are nici o legătură cu carantina, crede-mă.

     Apreciat de 1 persoană

    • N-a boicotat nimic, doar a vrut o lege bazată pe Constituție, corectitudine și libertatea de a alege! Dar, cum sunteți puși pe scandal, de când v-ați cumulat cu gașca lui Băsescu, nu aveți alte proiecte decât datul în PSD! 🙂 ))

     Apreciază

    • Aurelia, totul are niște limite, iar morți și infectați depășește orice limită. Puteau, pur și simplu să corecteze legea fiindcă au majoritatea aceea care te reprezintă doar pe tine și încă niște unii.

     Apreciat de 1 persoană

    • Și eu cred, totul trebuie să aibă o limită!
     Dar la voi nu există limită, bun simț, seriozitate, rațiune! 🙂
     Nu mă reprezintă nici-un partid pe mine, atâta timp cât competența este înlăturată iar incompetența își face loc dând din coate! Dacă ar exista, multe s-ar putea schimba! 🙂

     Apreciază

    • N-a boicotat nimic, doar a vrut o lege bazată pe Constituție, corectitudine și libertatea de a alege! Dar, cum sunteți puși pe scandal, de când v-ați cumulat cu gașca lui Băsescu, ați devenit neraționali, ci cu fluturi roii în cap! 🙂 ))

     Apreciază

    • Ai mei nu m-au înștiințat ce se întâmpla în acea perioadă, mă învăța să fiu corectă, sinceră, să nu-mi bat joc de cei din jurul meu, indiferent de statutul lor social, să-i respect, să fiu eu indiferent ce mi se întâmplă, plus că ai mei nu au fost pe liste negre, pentru că nu au fost membrii de partid, mama fiind casnică iar tata ofițer, nu aveau tangență cu politicul. Așa că, lasă tu manipulările de doi bani, că nu ține cu mine! Sunt mai dură ca tine când este vorba de adevăr!

     Apreciază

    • Aurelia, armata anilor ’50-60, și după aceea era politică. Dacă vrei îți explic organizarea, dar nu vinde castraveți, grădinarului.
     Când mi-ai scris atunci de îmbuibații pedepsiți pe bună dreptate, ți-am dat exemplul țăranilor care refuzau colectiva și au fost împuscați de ceașcă.
     Îți dau alt exemplu – Mociorniță, am citit recent, nepoata își caută dreptatea de 30 de ani. S-a născut la Băicoi, într-o familie săracă rău. A făcut liceul la Ploiești, întreținându-se dând meditații – a fost un elev bun. A făcut studii universitare, tot așa, a studiat și pe afară cu o bursă. S-a angajat la o tăbăcărie. S-a însurat cu fata patronului, a strâns bani și, împreună cu socrul, a cumpărat 2 ha intersecția străzilor Călugăreni cu Apele Minerale. A construit acolo fabrica de pielărie pe toată suprafața. Nici astăzi nu există alte clădiri acolo decât cele făcute de el. Copilul a izbutit să fugă la timp. Bătrânului i-au luat tot și a murit într-un beci în ‘5x. Flacăra Roșie și Institutul de pielărie s-au „privatizat” mebo. Astăzi nu mai există. Ansamblul clădirilor a ajuns la careva care le închiriază la metru. Când s-o sătura de bani, le va vine, vor fi demolate și … Nepoata se luptă în zadar de 30 de ani, în timp ce proprietate produce continuu bani. Toate operațiile făcut cu clădirile alea, începând cu confiscarea au fost ilegale, inclusiv „privatizarea”, vânzări. Nepoata este o femeie foarte atractivă, cu foarte mult bun simț.
     Chiar ți se pare că era îmbuibat?

     Apreciat de 1 persoană

    • Ce-mi tot scrii ce s-a întâmplat cu zeci de ani în urmă? Nu schimbi nimic, mulți din pesediști nici nu erau născuți, ce tot le pui în rucsac trecutul? Iar în ceea ce mă privește, cuvântul îmbuibați a fost folosit într-o altă conjunctură, ți-am tot specificat acest lucru, nu cum dorești tu, repetând mereu să mă scoți pe mine ceea ce nu sunt! La mine în familie, unde am crescut, nu am combătut sau acceptat tot ce vrei tu să-mi înșiri! Din acest motiv nu mă mai interesează trecutul care nu m-a afectat și nici nu mă afectează! Dacă pe tine te afectează, este problema ta! Mai ales că vrei să ascunzi sub preș actuala guvernare! 🙂

     Apreciază

    • Bunicii lor au „venit de nicări” pe tancurile sovietice, au ADN-ul marcat. Trebuie să înțelegi că chestia cu îmbuibații era doar propagandă. Îmbuibați vezi acum, trăiesc din munca bunicului ăla. Nepoata lui nu primește nimic. Se petrece azi. Ceva nu este în regulă. Am o poveste similară cu un bunic îmbuibat mai mic.

     Apreciat de 1 persoană

    • Foarte bine! 🙂 ))
     Tu ai observat că la mine nici imaginile mele nu se repetă, chiar dacă pot fi folosite la mai multe postări?? Fii inventiv, nu copiator de idei! Atunci ai merita felicitat, așa… puncte, puncte! 🙂

     Apreciază

    • Este adevărat. Repet ideea constant, de mai multe pagini. Asta nu înseamnă că nu este adevărată, nu înseamnă că alții nu s-au gândit la ea, în primul rand cei care o aplică criminal. Dar am subliniat aspectul din februarie.

     Apreciat de 1 persoană

    • Mă refeream la „disputa” pe care ai avut-o cu una dintre cititoarele acestui material. Care pare să fie plină de angoase, grimase și de… testosteron!
     Oricum, o apărătoare declarată / devotată a tuturor celor deja făcute – dar și a celor care urmează să fie făcute – de către… PSD!
     Indiferent de gravitatea acestor fapte, persoana în cauză le cauționează necondiționat.

     Se știe că o astfel de dispută este sortită eșecului, atâta timp cât preopinentul o ține… langa! 👈🙄🤕

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s