Iohannis greșește

Nu pot fi de acord. Desigur, argumentul electoral privind ne-gestionarea epidemiei, după ce psd a boicotat prin toate mijloacele măsurile anti-COVID ale guvernului este real, dar nu este scopul politicii psd.

psd a dus premeditat această criminală, cinică politică pentru amânarea, dacă este posibil sine die a alegerilor. Gândiți-vă că jumătate a majorității toxice, reprezentativă pentru mai puțin de 16% din electoratul 2016, va dispărea. Nu tu șofer, secretară, deplasări reale sau imaginare – nu trai pe vătrai. Să nu omitem posibilitatea de a se înfrupta din banii promiși de UE. În tonul ințelepciunii lui Găbiță, dacă voi nu ne vreți, noi vă vrem, oricum contează doar ce vrem noi psd. Iar dacă alegeri vor fi, să voteze cât mai puțini.

În ton cu zicerea, pandemie să fie ca să rămânem acolo. Acesta este scopul real al politicii psd, nu contează consecințele, nu contează victimele, nu contează nimic altceva. Aleșii psd (de către cine?) să mai rămână acolo, oricât de toxici ar fi. Hotărârea lor fermă este să se sacrifice pentru țară. Mă gandesc serios să propun un titlu de erou pentru aceștia, desigur cu o nouă foarte specială. Iată că denumirea care-i supără atât – Ciuma roșie – se justifică la propriu.

Revenind din nou la Gabi care nu va mai fi primar, mă întreb – dintre cei mulți și proști care s-or fi îmbolnăvit influențați de propagandă, câți s-or mai fi deșteptat? Oare COVID deșteaptă? Pentru că, Ciuma roșie prostește.

Foto: facebook.com.

29 de comentarii la „Iohannis greșește

  1. Intre noi fie vorba, dintre toate masurile practice pe care guvernul ar fi trebuit sa le ia, ai aa testari masive si periodice nu a facut-o. Cum au facut-o sud-coreenii. Madama ar fi vrut sa faca asta si nu a fost lasata – propaganda sau nu nu stiu ce e real si daca ar fi avut capacitatea sa o faca. Astept sa pice pentru ca am sa votez cu Nicusor la fel ca acum 4 ani. Dar daca ar fi facut testarea ampla in Bucuresti, as fi zis ca a facut macar un lucru bine. Inadmisibil ca sa dai 400 lei pe un test in privat ca sa poti sa ajungi sa faci o investigatie in spital cand ai o trimitere in acest sens. Din cauza asta o sa zic mereu ca in speta asta ciuma este galbena nu rosie.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Pana la urma, se pare ca a fost o nentelegere, testarea COVID nu era o cerinta obligatorie … In fine, bine ca s-a testat si stim ca in familie nu avem deocamdata probleme pe treaba cu virusul pentru ca avem acum prima familie pe care o stim direct despre care stim ca au intrat in autoizolare.
    Am trimis mail prin formularul de contact.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s