Siturile și bunicii

M-me Gabi, aceea cu antena 5G ascunsă într-un loc dosnic, a avut pe mână cei mai mulți bani din istoria Capitalei. Mai adăugați faptul că toți primarii de sector sunt pesediști, că și ei au avut maxime istorice. Parlamentul a fost psd, guvernele au fost psd. Ignorând reprezentativitatea tuturor de sub 16% din electoratul 2016, cu toată această finanțare super-generoasă, nu s-a realizat nimic notabil în țară și în București.

Atunci, unde sunt lovelele, doar nu le-or fi ciordit pe toate.

Nu, n-au putut chiar tot. În schimb, fondul bugetar de salarii a crescut de 2,5 ori prin mărirea aberantă a acestora și prin creșterea numărului bugetarilor, oricum excesivi, impostori, fără răspunderi.

După gestul kilometrului de autostradă, pentru a simula activitatea, Veo s-a pozat între niște utilaje montate scenic în niște noroaie lângă Bacău. Desigur, nici cel mai prost pesedist nu a crezut-o.

La fel Firea, după ce a aruncat lovele pe niște paranghelii (nu se știe câte s-au întors), a înființat o mulțime de societăți ilegale, a angajat o mulțime de oameni (probabil nimeni din primărie nu mai are neamuri neangajate), a ajuns să plătească mai mult cu propriile societăți decât înainte pe contracte de servicii și s-a trezit la momentul bilanțului. De altfel, bucureștenii n-au avut în acești patru ani apă caldă și căldură.

Ce-ar putea spune? Că a angajat o grămadă de proști pentru a crea o nouă masă electorală pentru psd, că nu a realizat nimic? Opțiunea ei a fost să simuleze activitatea, ca Veo. Asocierea ar trebui să fie jignitoare. Deci, nu s-a pozat în noroaie, a recurs la o simulare virtuală.

Nu știu câți bani a dat, sigur mult prea mulți, dar a făcut o mulțime de site-uri. Sunt ale primăriei, plătite din bani publici, dar sunt electorale. Sunt menite a ne arăta ce aproape este ea de cetățeni. Cui crede asta, îi sugerez o plimbare la primărie. Va afla adevărul prin ostilitatea pe care o va întâlni peste tot, începând de la portar. Am făcut experimentul.

Unul dintre site-uri privește legătura cu cetățenii, ce-și doresc aceștia, pe unde ar dori ei drumuri. Este duioasă ca o mamă, iar trebuie să fac paralela cu Vasilica. Pierde din vedere faptul că autoritatea primăriei generale se limitează la câteva bulevarde mari. Asemenea propuneri ar putea fi pentru sectoare. Adică, doar vrăjeală.

Alt site vorbește despre moștenirea lăsată de bunicii noștri. Personal, cred că bunicii nu i-au lăsat nimic Gabrielei, cu atât mai puțin Micul Paris, nici ei, nici alor ei. Altfel nu s-ar fi împotrivit cu atâta îndărătnicie retrocedărilor reale. Am mai scris că, din acest punct de vedere, bunicii românilor, fie au așteptat americanii, fie s-au bucurat de invazia rusească. Ei, din ce categorie credeți că au fost ai lui Găbiță?

În sfârșit, din dorința de a cârpi totuși ceva, după modelul Vanghelie (acela care garanta totul), a vopsit niște fațade, având grijă să le filmeze artistic. Iată că nu a reușit să fie originală nici aici.

Vă dați seama ce miză este în jocul lui Firea? Dacă ar lua primăria, ar pretinde șefia partidului, apoi, candidat la prezidențiale. Mă gândesc la bietul Domn Pandele care-și povestea fericirea momentului când a realizat că soția lângă care s-a trezit este chiar Gabi. Ce șoc ar putea avea trezindu-se ca Primă Doamnă?

gf1

Foto: fanatik.ro, bucurestiul.ro, inquamphotos.com, societatea.ro, bursa.ro, agentiadepresamondena.com, actual24.ro, revista22.ro, psnews.ro.

26 de comentarii la „Siturile și bunicii

 1. Banii din taxe si impozite se intorc in buzunarele votantilor PSD sub forma de „mita electorala”. Adica fata lui….., fiul lui….., sotia lui….., etc , se angajeaza la o institurie publica si nu face mai nimic apoi toti acestia voteaza PSD.
  Exista acest sistem de „mediocritate si puturosenie PSDista” implementat in toate institutiile statului. Acestor oameni in schimbul salariilor si a faptului ca au o viata „dulcica” le este cerut un singur lucru……sa mearga la vot si sa voteze. In acest sistem intra primarii, consilii locale, consilii judetene, scoli, licee, agentii guvernamentale, tot felul de firme de stat …..

  Apreciat de 3 persoane

 2. Bună dimineața, meînduplecatule! 🙂

  Nepotisme și piluțe cu tot felul de relații dar fără aptitudini,
  sunt cu sutele și la cei din dreapta politică,
  nu te mai da rotund!
  Dar, văd că vă este teamă rău de blonduța Firea! 🙂
  Dacă doreați să câștigați Primăria Bucureștiului nu-l alegeați candidat pe încurcă lume,
  care nu știe, ca mai toți peneliștii, doar să critice ce au făcut alții,
  dacă a fost consilier al primărie crezi că poate fi credibil? 😉
  Sper că v-ați procurat o lampă ca a lui Aladin, poate așa să piardă Firea! 🙂 ))

  Apreciază

 3. Căutaţi pe Domnul şi veţi trăi! Temeţi-vă, ca nu cumva să apuce ca un foc casa lui Iosif, şi focul acesta s-o mistuie, fără să fie cineva la Betel ca să-l stingă,
  voi, care prefaceţi dreptul în pelin şi călcaţi dreptatea în picioare!”
  De aceea, în vremuri ca acestea, înţeleptul trebuie să tacă; căci sunt vremuri rele.
  Căutaţi binele, şi nu răul, ca să trăiţi şi ca, astfel, Domnul Dumnezeul oştirilor să fie cu voi, cum spuneţi voi!
  Urâţi răul şi iubiţi binele, faceţi să domnească dreptatea la poarta cetăţii, şi poate că Domnul Dumnezeul oştirilor va avea milă de rămăşiţele lui Iosif. – Amos –

  Apreciază

 4. «Ştiu necazul tău şi sărăcia ta (dar eşti bogat) şi batjocurile din partea celor ce zic că sunt iudei şi nu sunt, ci sunt o sinagogă a Satanei.
  Nu te teme nicidecum de ce ai să suferi. Iată că diavolul are să arunce în temniţă pe unii din voi, ca să vă încerce. Şi veţi avea un necaz de zece zile. Fii credincios până la moarte şi-ţi voi da cununa† vieţii.»’

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s