71 de comentarii la „Ultima zi de vară

    • Speram sa-mi incurajati atitudinea civica 🙂 Mai rar mi se intampla sa fiu in ton cu vremurile. De aici si link-ul catre blogul dumneavoastra, care-i oportun si la obiect cu fiecare articol. Am senzatia, insa, ca v-am iritat. Daca-i asa, spuneti-mi si sterg link-ul imediat.

     Apreciat de 1 persoană

    • Jo, iertare.😁 Nici vorbă, cum să mă irite. Pentru asta se mulțumește. De altfel, eu sunt prea direct pentru a nu arăta imediat dacă mă irită ceva.
     Acum m-ați prins rău de tot. N-am observat link-ul. Când ajung în fața calculatorului am să verific. Am o singură șansă să scap, dacă link-ul nu e vizibil în reader, eu citesc doar în reader. Altfel, nu știu pe unde mai am scăpare.😃

     Apreciază

    • Linkul se vede mare si albastru de oriunde ati citi articolul respectiv, dar sa fie articolul corect. 🙂 Link-ul catre blogul dumneavoastra este in primul paragraf din postarea Chris Evans are un indemn pentru noi toti: Votați! Despre vot era vorba. Politica! Adica o legatura clara cu Nascut pe lista neagră. Cu tot respectul, sincer. Imi doresc mult de tot sa va citeasca cât mai multi români.

     Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s