Nu vă fie frică, Ciuma Roșie pică

Ei vor să vă convingă că totul ar fi zadarnic. NU ESTE. De asta fac ei acest efort. De asta au fugit atât de alegeri, de dumneavoastră. De asta au sabotat anticipatele. De asta au amânat cât au putut. De asta s-au opus măsurilor antiepidemice. Fiindcă VOTUL NU ESTE ZADARNIC. Le-ați arătat anul trecut, arătați-le și anul ăsta.

Ciuma Roșie nu este numai psd, mai există psd-independent, București 2020, ProRomânia, Forța Națională, PPUSL, poate și altele locale care umblă cu cioara vopsită – toate sunt doar psd.

Cred că acum patru ani, se crease un serviciu de evidența populației de urgență, vis-a-vis de primărie. La intrare, o coadă lungă cu niște tuciurii amărâți. Cine știe de pe unde fuseseră culeși și cu ce fuseseră momiți sau cumpărați. Mult peste suta de persoane. O doamnă făcea ordine (nu atât de bine ca IMGB) și-i bifa pe o listă. Era chiar fata primarului. Unde le-a făcut domiciliul, ați aflat dintr-o pagină anterioară (Pedigree-ul) – la prea prețioasa tăietoare de unghii, că doar nu degeaba a cules-o din mahalaua unde stătea. Probabil, din banii de chirie și-a luat mașina bengoasă.

Fiți siguri că la fel stau lucrurile și prin localitatea dumneavoastră de domițiliu. În condițiile absenteismului de atunci, acești oameni au făcut diferența, au decis cei patru ani care au trecut.

Puteți asculta bârfele murdare pe care Ciuma Roșie le lansează pentru oponenți. Sunt scoase din pălărie, pe ultima sută, nimeni nu le poate verifica, nu pot fi contracarate. Și acum sunt cozi la evidența populației, se dau șpăgi, se dau cadouri, se face vreo lucrare în grabă, se asfaltează, vi se dau măști, …

Acum, dacă vreți ca aceiași amărâți să nu decidă în locul dumneavoastră, mergeți la vot.

Foto: descopera.ro, facebook.com.

82 de comentarii la „Nu vă fie frică, Ciuma Roșie pică

 1. A dovedit PNL-ul că este cu adevărat interesat de soarta cetățenilor? Când? Cum? Au încercat doar să demoleze ceea ce construiau alții și se laudă acum cu ce au făcut alții chiar dacă au fost blocați. Au avut la îndemână aproape un an și n-au dovedit nimic din ceea ce au promis! Bâlbe, totul fără transparență, critici și apeluri repetate, de sus până jos, la ”decență politică” dar ei sunt cei care nu o au! Totul este vid, nimic concret, nimic palpabil, doar promisiuni fără proiecte și discursuri pline de cuvinte, dar sunt susținuți de președinte!

  Apreciază

  • Votati cu ochii închisi si cu inima deschisa catre Dumnezeu, si poate El se va îndura si Îsi va abate mânia de la poporul român si EU, prinse între ciocan si nicovala, între puterile din Est si Vest, între Imperiile Egipt si Babilon, Samaria si Ierusalim…

   Apreciat de 1 persoană

  • A dovedit vreodată ceva Ciuma Roșie? Construia ceva Ciuma Roșie? În ani de creștere economică a făcut vreo investiție? Au avut guverne înțelepte (Veo, Olguța, Carmen, Chiparos, …)? Președintele a luat voturile fiindcă a promis Jos Ciuma Roșie.
   Vrei să merg mai adânc spre Cârlan, Prostănac, Bombonel, Ilici, mineriade? Să-ți scriu ce porcării s-au întâmplat în afara hoției? Clanurile țigănești?

   Apreciază

   • ‘La judecată, să nu te atingi de dreptul săracului.
    Fereşte-te de o învinuire nedreaptă şi să nu omori pe cel nevinovat şi pe cel drept, căci nu voi ierta pe cel vinovat.
    Să nu primeşti daruri, căci darurile orbesc pe cei ce au ochii deschişi şi sucesc hotărârile celor drepţi.
    Să nu asupreşti pe străin; ştiţi ce simte străinul, căci şi voi aţi fost străini în ţara Egiptului.’
    „Să n-atingi niciun drept, să nu cauţi la faţa oamenilor şi să nu iei daruri†, căci darurile orbesc ochii înţelepţilor şi sucesc cuvintele celor drepţi.”
    „Iată ce mai spun înţelepţii: „Nu este bine să ai în vedere faţa oamenilor în judecăţi.”
    „Voi judecaţi după înfăţişare; Eu nu judec pe nimeni.”
    „Nu judecaţi după înfăţişare, ci judecaţi după dreptate.”
    „Nu te mânia din pricina celor ce fac rău şi nu pizmui pe cei răi!
    Căci cel ce face răul n-are niciun viitor şi lumina celor răi se stinge.”
    „Căci cel neprihănit de şapte ori cade şi se ridică, dar cei răi se prăbuşesc în nenorocire.
    Nu te bucura de căderea vrăjmaşului tău şi să nu ţi se veselească inima când se poticneşte el,”

    Apreciază

   • Da! A construit și va mai construi, dacă PNL-ul nu le va mai pune bețe-n roate! 😛
    Numai scrie nimic, oricum scrii doar aberații, chiar dacă ești și tu convins că PNL-ul n-a făcut decât să fie gică-contra! 🙂 Dacă nu era ”bombonel” cum îi spui tu, nu ajungea renumit primarul Sibiului cu Capitala Culturală a Europei, i-a dat banii cu carul, dacă nu avea consilieri destoinici, făcea ce face și acum, omul nu se schimbă din temelii, doar timpul este cel care scoate tot răul din el! 😉

    Apreciază

 2. Bârfele murdare?? Să fim serioși! Totul are acoperire prin fapte și comportament! De exemplu situația de ieri când ”nerezolvatul” i-a chemat de urgență la el, înainte cu patru zile de alegeri, pe ”mandolină” și pe ”plicușor ban”, cică, un moment definitoriu pentru modul în care vor evolua următorii patru ani în București.

  Sau teama că nu vor câștiga La București? 🙂

  Apreciază

 3. Pingback: Zendaya și Michelle Obama discută despre importanța mersului la vot – Film Serial

 4. Banii murdari, mânjiti de sângele cel scump nevinovat varsat, vorbesc de Iuda iscarioteanul care pe Domnul Vietii L-a tradat.

  Dacă avem dar cu ce să ne hrănim şi cu ce să ne îmbrăcăm, ne va fi de ajuns. Cei ce vor să se îmbogăţească, dimpotrivă, cad în ispită, în laţ şi în multe pofte nesăbuite şi vătămătoare, care cufundă pe oameni în prăpăd şi pierzare. Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor; şi unii, care au umblat după ea, au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns singuri cu o mulţime de chinuri.

  Apreciază

  • E de bine. Dar se putea mult mai bine. Abia mâine seară voi pune o pagină, deși a trebuit să iau o pauză lungă din cauza restricțiilor legale (alți blogger-i n-au făcut-o), am rămas în urmă cu alte activități. Vă doresc numai bine, ca cea mai mare sinceritate.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s