Îs la fel

După înfrângerea grea din douăzeci nouășpe, constatând că există chiar premiza desființării dacă prezența la vot va fi suficientă, psd și acoliții au evitat cât s-a putut alegerile. S-au opus anticipatelor, au riscat viețile oamenilor combătând măsurile anti-covid, combătând masca cu care nu li se mai pot vedea fețele ștampilate. Totul pentru evitarea întâlnirii cu alegătorii sau, măcar diminuarea prezenței acestora.

Cum asta nu era suficient, au insistat pe măsuri populiste dar dezastruoase pentru țară.

Le trebuia însă și o lozincă cu priză. Ei, de vreo nouă luni, aceasta este „sunt la fel ca noi„. Adică, la fel de hoți. Cu mesajul subliminal, votați-ne pe noi, suntem hoți cinstiți, ne știți, dacă ăilalți or să fure și mai mult ne vor stârni invidia. Sigur că au omis ideea că prin natura și ADN-ul lor, prin selecția partidului, acoliții psd sunt cele mai lepre caractere. Acolo s-a adunat crema.

Dar folosesc prima oară lozinca toți suntem la fel? Nu. În anii ’90 când se căuta eliminarea secu din structurile societății, aceștia cântau la fel, încercând o grotească culpabilizare colectivă. Toți am turnat, toți am furat. Uitând că mulți au fost siliți pentru o coajă de pâine neagră. Dar zecile de mii de morți, familii distruse, atrocitățile? Le-am făcut noi toți?

De fapt nici securiștii de atunci nu au fost prea originali. Acum 2000 de ani, El a spus „cine n-a greșit să ridice primul piatra„. Fiindcă doar El este fără de păcat.

Ăștia despre care facem înscris îs doar niște lepre – Leprele Roșii.

Foto: comisarul.ro.

10 comentarii la „Îs la fel

  • Păi dacă stânga, cum zici tu fiindcă în fapt sunt cei mai bogați oameni, a adunat crema, fiindcă ăsta e criteriul de selecție, …
   Să nu înțelegi că aș fi împotriva bogăției. Nu, sunt pentru – dacă are el, înseamnă că sunt șanse să am și eu. Îmi pun totdeauna însă întrebarea: cât impozit a plătit. Spre exemplu, Chiparosul, fost ministru de finanțe, nu plătește.

   Apreciat de 1 persoană

    • Aici greșești. Nu-și poate umple buzunarele decât din buget, la care contribui și tu. Banii ăia trebuie să ne facă tuturor viața mai ușoară. Dacă se fură, … Asta a fost hiba acestor 30 de ani. Desigur că pentru furăciuni nu plătește impozit, ar trebui să plătească altfel. Tu te-ai supărat că l-au umflat pe nașu Liviu, pentru o furăciune mică. Eu că nu i-au tras-o pentru alea mari.

     Apreciat de 1 persoană

    • Tu crezi că vor răspunde toți pentru ce ascund prin buzunare? Asta e o iluzie deșartă! Stai să ajungă dreapta-n parlament majoritară, să vezi cum ies toate la iveală! 🙂 Sunt convinsă că le vor ieși și lor la iveală ce au prin buzunare, dar cum le este felul, vor striga-n gura mare că sunt făcături, nu adevăruri! Din acest motiv nu mă mai interesează ce fac politicienii!

     Apreciază

 1. Tot timpul imi aduc aminte sceneta cu Zgabearta Iftode, cand Dem Radulescu strangee bani de la elevi si ii baga in palarie la sosirea inspectorului , Marian Hudac. Cand ii cad banii dupa ce isi ridica palaria in semn de salut si Hudac il intreaba ce-i cu banii aia, Dem Radulescu raspunde „Sa nu-i fure altii!” 🙂

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s