Sângele, apă nu se face

Așa vă scriam zilele trecute. Prin postările mele, am tot susținut ideea unui ADN al leprei, cu referire la Leprele Roșii, deși nu am un argument științific. Se pare că a apărut o nouă dovadă.

Screenshot from 2020-10-17 23-10-26

Ca să nu credeți că e vorba de un postac, iată:

Screenshot from 2020-10-17 23-08-38

Vă mai ofer și un link:

Și, dacă pentru ADN-ul leprei n-am dovezi științifice, titlul este o veche zicere populară, foarte greu de contrazis. De fapt, era baza dosarului comunist.

44 de comentarii la „Sângele, apă nu se face

  • Pai, (999)Noi unA europenii originali, toti parca am fi descendentii lui Noe, prin fii sai, Sem, Ham si Iafet, asa ca radacinile pomului GeneAlogic ne sunt undeva în Armenia pe Ar Arat.

   Apreciază

   • Nu, toți sunt descendenții traco-geto-dacilor, deci și lista pe care am dat-o zilele trecute, și Rafila.
    De altfel, cred cu tărie că Adam a fost traco-geto-dac și, în consecință, și coasta lui. Iar rădăcinile alea sunt sigur în Bucegi, iar muntele este greșit localizat, sau cu rea voință de conspirația mondială. Chiar și asta este greșit denumită … (cum este denumită), fiindcă este de fapt traco-geto-dacică.

    Apreciază

   • Fi-va omul fără vină înaintea lui Dumnezeu? Fi-va el curat înaintea Celui ce l-a făcut?’
    Dacă n-are încredere Dumnezeu nici în slujitorii Săi, dacă găseşte El greşeli chiar la îngerii Săi, cu cât mai mult la cei ce locuiesc în case de lut, care îşi trag obârşia din ţărână şi pot fi zdrobiţi ca un vierme!
    De dimineaţă până seara sunt zdrobiţi, pier pentru totdeauna şi nimeni nu ţine seama de ei. Li se taie firul vieţii, mor şi tot n-au căpătat înţelepciunea!

    Apreciază

  • 😃 M-am gândit și eu, deși personal, nu-mi plăcea. Inițial, am crezut că este recunoștința pentru numirea la OMS.
   În momentul în care intră în politică, destinele noastre depind și de el. De aceea, devine important și trebuie să-i cunoaștem dosarul, ADN-ul, dar iată că are și KGB-ul pe acolo. Tac-su a venit pe tancurile sovietice la propriu. Știu că nu figura pe lista scurtă pusă de mine acum câteva zile, dar am afirmat clar că este rezulmatul rezumatului. Este foarte important să știm cine ne decide soarta. Ce naște din pisică, …

   Apreciază

    • Nu cunoașteți subiectul. Industriașii erau industriași. Chiaburii erau fruntașii satelor. N-au legătură unii cu alții decât prin faptul că aparțin aceleiași epoci și au fost tratați unitar de bolșevici, adică au fost mai mult decât decimați fizic.
     Probabil, v-ați referit la dosarul comunist. Aveți un link în textul paginii. Eu l-am considerat totdeauna un lucru foarte înțelept, spunea ce gândește omul în subconștientul lui, poate nici nu știa asta. Este aceeasi situație cu Rafila. Așchia nu sare departe de trunchi. Problema era modul de interpretare a datelor, pe acea vreme selecta leprele. E timpul să-l interpretăm corect, excluzându-le.

     Apreciază

    • Stiti ca industriasii si chiaburii erau in aceeasi barca, avand aceeasi soarta in comunism.
     Bine ca Rafila e rau ca tatal sau a fost comunist, dar Basescu, care el insusi a turnat, e bun.

     Apreciază

    • N-are a face cu Băse. Tac-su a venit din Rusia, pe tancuri și a făcut singurul lucru pe care știau ei să-l facă. La fel cu chiaburii și industriașii „dușmanii poporului” au pățit și țăranii din Arad, prin zelul și cu arma lui Rafila senior care a fost un criminal, un torționar. Oare cine era „poporul” căruia îi erau dușmani ăștia?
     Citiți-i cv-ul. Vestitul, marele doctor Rafila, nu se distinge prin nimic, nu a vindecat miraculos pe nimeni, nu a făcut vreo descoperire, nu a inventat nimic, nu a scris o carte. A fost doar șef în câteva locuri care n-au ieșit în evidență sub șefia lui. Vreți un exemplu din cealaltă categorie? Vi-l dau – dr. Pesamosca, nu știu dacă a fost șef de secție, avea o cămăruță mică în spital în care locuia, acolo era viața lui, nu lua ciubucuri, doar vindeca. Mai există câțiva.
     Ce naște din pisică, șoareci mănâncă.

     Apreciază

  • Astea au fost „operele” altora care au plătit pentru ele. La noi, care mai trăiește ia pensie specială. Nu există decât doi condamnați. Există însă o grămadă de locuri de tortură – Canal, Periprava, Pitești, Sighet, Jilava, … Cu foarte multe gropi comune pentru care n-a plătit nimeni. Am avut Auschwitz, n-am avut Nuremberg.

   Apreciază

   • Samânta „sarpelui” din fructele pomului cunostintei binelui si raului, (arborele genealogic) se transmite de milenii, de la radacini spre ramurile din vârf, care, în fiecare primavara înfloresc, sunt fecundate de albine, muste, fluturi, pasari si vânt, dau roade bogate, colorate, altoite, mai verzi, rosii, galbene, albastre sau aurii, din care „omul faradelegii” rational-sentimental consuma la alegere, dupa pofta si gust, raspândindu-se apoi, prin toate punctele cardinale ale pamântului (Gradinii Maicii Domnului) realizîand ca au cazut la testul coVid, devenind din „îngeri nemuritori” simpli muritori de rând, viermi, „serpi, pui de napârci”,târâtoare gretoase carteziene, imorale si obscene, fara suflet si sentimente nobile, stând zi si noapte la pânda, mascati în oi si pastori, risipind si despartind „turmele” încercând sa-si redobîndeasca nemurirea, prin „samânta femeii” cu ajutorul bancilor de „seminte” originale, naturale, nemodificate genetic, colectate de la „feciorii & fecioarele” rapite de peste tot din lume, sacrificate pe altarele dumnezeilor lor morti, condusi din umbra de sistemele lui „Antichrist” prin puterea lui „Mamona”.

    Apreciază

    • Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu. Cheia Întelepciunii Fiului Sau, AAAE ! – Samânta Buna –

     Credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. – Evrei –

     Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci, dar şi dracii cred… şi se înfioară ! – Iacov –

     Nimeni să nu se înşele: Dacă cineva dintre voi se crede înţelept în felul veacului acestuia, să se facă nebun, ca să ajungă înţelept.
     Căci înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: „El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor.”

     Totuşi ceea ce propovăduim noi printre cei* desăvârşiţi este o înţelepciune, dar nu a veacului acestuia, nici a fruntaşilor veacului acestuia, care vor fi nimiciţi.
     Noi propovăduim înţelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică şi ţinută ascunsă, pe care o rânduise Dumnezeu, spre slava noastră, mai înainte de veci,
     şi pe care n-a cunoscut-o niciunul din fruntaşii veacului acestuia; căci, dacă ar fi cunoscut-o, n-ar fi răstignit pe Domnul slavei. – Ap. Pavel –

     Apreciază

 1. Acum când am citit cu atenție, respectivul e și el care trăiește necontenit trecutul!
  Cum să tragă fiul carul dus de tată? Parcă nu vrei aceleași regim comunist!
  Orice ar fi, cei de dreapta se vor ancora-n trecut să-și facă propaganda de oameni cinstiți și drepți!! 😉

  Apreciază

  • Constanța, dosarul a fost un element care spunea ce ar putea gândi omul în fundul sufletului, gând pe care nu-l avusese încă. Ei știau că nu le-am fi alături, nu că a fost bunicul chiabur și aștepta americanii. Asta a fost ceea ce ne-a influențat viețile. Dosarul selecționa lepre. Dacă s-ar fi folosit dosarul în toți acești 30 de ani, s-ar fi eliminat leprele. Așa, societatea noastră este plină cu ele, ne conduc, ne decid soarta în continuare. În fond, Punctul 8 de la TM.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Si-a gasit locul potrivit.. Nici nu putea ajunge in alta parte decat la PSD… Asa si cu celalalt ”domn” al medicinei romanesti.. pe care il injuram prin Martie pentru ideile sale ”nastrusnice”. Cand i-au gasit psd-istii de atunci hartiile respectivului, au sarit de cur ca se pregateste asasinarea in lagare a batranilor… Acu e bun domnu in cauza.. Nu stiu care e mai jegos…Cercel sau PSD..

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s