Care mai votează psd

Păi, plecăm de la declarațiile fruntașilor psd.

 1. Firea a scris pe FB, cu ințelepciunea ce o caracterizează „Știu că ne credeți pe toți proști! Dar nu uitați că suntem mulți!„. La mai mult de o lună de la pierderea alegerilor, a mai dres ciorba tot pe FB, gândindu-se că până și proștii s-or fi simțit jigniți.
 2. Nea Vasile, dom’ profesor a declarat la congres că „pe noi ne votează săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii„.
 3. Bulibașa nu se pune, el nu știe cine-i votează.

Pe de altă parte firma de sondare o opiniilor aflată în proprietatea menajerei lui dom’ profesor a prognosticat că psd rămâne fără jumătate din actualii parlamentari. Așa e ei, ăștia care cerșesc voturile celor mai săraci români, au nevoie de menajere.

Fără a disjunge grupurile sociale, nedreptățind hoții sau proștii, să vedem pe unde se mai găsesc votanți și vă las pe dumneavoastră să vă gândiți care-i hoț și care prost.

Cei 30 de ani de pesedizare au întreținut un număr mare, cred că cel mai mare procentual din UE, de asistați social, cei mai mulți dintre ei, șomeri benevoli. Soarta lor stă în pixul baronilor (16) și primarilor (1362) psd. Apoi, să nu omitem bugetarii, deși s-a dovedit că nu toți i-au votat. Dar psd a crescut bugetul salariilor de 2,5 ori în trei ani. Sunt destui care trebuie să fie recunoscători, care nu și-ar găsi locul într-o administrație normală. Nu cred că plata directă de la locale va ma funcționa acum, dar trebuie si ea avută în vedere.

Să nu omitem partidulețele satelit care au cam răsărit ca ciupercile – PER, ProRo+ALDE, AUR, vă voi da o listă mai completă. Aceștia își iau alegătorii din același bazin.

Acum, gândiți-vă: dacă stați acasă, proștii, hoții, impostorii bugetari vor decide pentru voi următorii patru ani.

Foto: imged.com

47 de comentarii la „Care mai votează psd

  • Jumătate din parlamentari sunt destul de mulți. Totul depinde de prezența la vot. Voturile sunt pe județe, respectiv pe diaspora. Adică trebuie mers la vot peste tot. Ăsta a fost rostul pentru care boicotat permanent măsurile anticovid.

   Apreciază

  • Iohannis a fost votat pentru Jos Ciuma Roșie și a priceput asta. Când era mutulică era criticat. Actuala critică e doar a psd, nu vă lăsați influențat. Nu cred că într-o săptămână poate Orban să se bâlbâie atât de mult.
   Era bine dacă psd încerca ceva gen suspendare. Ar fi mobilizat electoratul.

   Apreciază

   • Eu zic de cat s-a balbait Orban pana acum nu cat mai are sa se balbaie in continuare … Acum am primit pe clanta usii un mesaj din ala fie pentru pizza fie pentru „do not disturb” pe care imi apare Orban si cu Nicusor cu mesajul ca vor construi Bucurestiul nou. Fiind acum in campanie pentru parlamentare, cand ar trebui sa-mi explice cum vor reveni la alegeri normale, in doua tururi la primari. Sau cum vor face nu stiu ce politici publice din programul ala al lor de guvernare, unde la „Cultura si patrimoniu” lipseste cu desavarsire orice referire la patrimoniul din titlul sectiunii, de exemplu. Sa-l puna pe Nicusor in fata ca pe o icoana desi nici macar nu e in partidul care-mi cere votul … asta suna a disperare. Si stau pe ganduri daca sa votez pentru unii care cica fac gesturi demonstrative cu demisii in parlament fake … o alba neagra demagogica. Pai asta inseamna ca ma pot astepta sa considere ca ma pot prosti si din postura de alesi in viitorul parlament, nu? Nasoala situatie, care din pacate se tot repeta cu precizie odata la 4 ani.

    Apreciază

 1. (999)Noi unA am votat cu Eva în urma cu sase milenii, iar de atunci, înca singura odata cu Regele înCoronat cu spini de ai Sai frati si de vecini, pe care Îl asteptam sa revina, pe Terra sa faca Lumina, iar din România si EU, o magica si minunata Gradina.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s