Vreți să vă decidă soarta?

Firea așteaptă să-și numere proștii. Ea speră că-s mulți. Nea Vasile, dom’ profesor numără săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii. Și el speră să fie mulți. Mai adaugați asistații sociali, ceva bugetari puturoși și impostori.

Nu-i ignorați, sunt disciplinați și votează. Vor vota fără să se gândească niște ZDRENȚE.

Dacă NU VREȚI ca ei să decidă, MERGEȚI LA VOT. Sunteți mult, mult mai mulți. De asta n-au vrut anticipate, de asta s-au pretat la toate porcăriile cinice pentru a agrava pandemia. Au sperat să nu vă întâlnească.

Este singura cale pentru a scăpa de Zdrențele Roșii.

63 de comentarii la „Vreți să vă decidă soarta?

  1. Mi-am anuntat toti cunoscutii PSD-isti care voteza la aceeasi sectie cu mine ca am COVID fara simptome (informatia nu am primit-o oficial) si ca votez la prima ora.
    Acest comentariu se va citi ca un pamflet si se va trata ca atare.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pentru:
    1. Autoritatea arătatului cu degetul spre populație, dacă nu au explicații pentru evoluția pandemiei.
    2. Impunerea unor reguli în stil dictatorial.
    3. Obsesia în ceea ce privește, guvernul meu, parlamentul meu, uitând că și guvernul e cel care trebuie să fie un executant în folosul românilor nu al unor interese personale.
    Per total, uitau că democrația nu este impungerea propriilor reguli fără a ține cont ce dorește românul.

    Apreciază

    • 1. Chiar așa este. Populația iresponsabilă, întărâtată de psd.
      2. Chiar trebuie respectate acest reguli. Altfel va fi și mai și.
      3. Trebuia înlăturat psd. Rămâne pe data viitoare. Ai înțeles sper că sunteti maxim maximorum 3 milioane.

      Apreciază

        • Tot poporul poartă vina, nu? Suntem ultimii din cauza politicienilor, care se dezbracă de români pe la ușile europenilor și uită că sunt cei care îi trimite unde au ajuns! 🙂 Acum ”nerezolvatul” e iar la ordin! 😛

          Apreciază

        • Aurelia, fie-ta și puiul milițianului n-au plecat de prea bine. Apartenența la UE ar trebui să fie o mândrie pentru noi ca cetățeni și chiar este pentru electoratul ăla mare care nu-ți place ție. Cei care și-au permis ciubucuri pe privatizări sau alte afaceri veroase îs favoriții tăi. În rest, România are acum cele mai serioase garanții de securitate din istorie. Sunt niște condiții impuse, precum statul de drept care nu convin unora. Celor mai mulți însă, le convin.

          Apreciază

        • Care politician nu face voi ciubucuri? Crezi că liberării n-au făcut? De ce l-au propus pe Cîțu ca un eventual premier?? Să ascundă ce au făcut!😁 Ai mei au crezut în ei, la un moment, acum toți, ce sunt plecați, sunt dezamăgiți, nu mai cred într-o schimbare în bine! Ce contează apartenența la UE, când politicienii noștri sunt cum sunt? Când ei nu respectă nimic, doar propriul interes? Exact cum se laudă „nerezolvatul” cu tot felul de realizări ale românilor, nici nu le mulțumește pentru contribuția lor. El și guvernul lui face totul!😁😀

          Apreciază

        • Nu pun” botul” la nimic, cum faci tu, fără a încerca să te folosești de logica rațiunii! Atenție la felul în care folosești scrierea cuvântului manipulare! Oi fi tu tare și mare, dar nu-ți permit să te lansezi la comentarii de acest gen! Mă tot apostrofezi cu familia fetei. Ea este absolventă a unei facultăți pe cinstite la zi iar în Germania a absolvit toate școlile care îi va permite să ocupe orice post în profesia ei, cu toate acestea acum face o școală de asistență medicală . Nu este plecată să se plafoneze, ci își dorește performanța! Așa că, nu o mai introduce în mizeriile politice!! Eu nu am făcut astfel de transferuri și nici nu o voi face! Sunt un om vertical și corect!

          Apreciază

        • Aurelia, o admir pe fata ta care a luat taurul de coarne, undeva unde, în ciuda aparențelor, nu umblă câini cu covrigi în coadă. Chiar dacă te tachinez, declarația de mai sus este cea mai sinceră. Dacă ți s-a părut altceva, este greșit.

          Apreciat de 1 persoană

        • Aurelia, nu te amăgi, nu revine. Copiii vor avea nevoie de sprijin, …
          Fiu-meu este și el calificat, foarte. Dar n-a luat taurul de coarne, are un venit oarecum mare pentru România, dar mic pentru afară. Trăiește în societatea asta pe care o detestă. Dacă te încălzește cu ceva, manifest o oarecare pizmă.🙂

          Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu