Lașitățile justiției

Presupun că sunt multe exemple. Am să mă opresc doar la trei:

 • Astăzi, CCR a respins impozitarea pensiilor speciale. De ce a tot amânat pronunțarea? Fiindcă s-a temut de rezultatul alegerilor, fiindcă se temea să mai pună o cruce la căpătâiul psd, inițiatorul specialelor, fiindcă dacă alegerile ar fi produs o majoritate decisivă și hotărâtă, ar fi fost posibil să-și piardă și scaunele.
 • Momentul condamnării lui dracnea. De ce atunci? De frică. Nu cumva să credeți că voi contesta condamnarea pentru o fușăraie. Firea a avut probabil zeci plătiți din banii noștri. Știu o ministresă care și-a angajat coafeza. De ce nu l-au umflat pe dracnea pentru lucruri babane, cu bani adevărați?
 • Procesele lui Ilici se tot învârt și se tot întorc. Evident, îl așteaptă să crape. Eu aș vrea să-l văd condamnat, să-i văd privirea în acel moment, să-i văd inima cum îi pleznește de necaz. Probabil se gandesc că dacă crapă, procesul își pierde din interes, pot să-l îngroape liniștiți. Oare Ilici l-o fi privit în ochi pe criminalul ceașcă la pronunțarea sentinței? Vă reamintesc că a fost crescut în casa lu’ ceașcă ca propriul copil.

A ținut careva cont de condamnarea lui dracnea? A luat-o careva în serios? I s-a părut cuiva exemplară? Nu, Firea este doar un exemplu între foarte multe altele. Fiindcă nu era de luat în serios, fiindcă n-a fost exemplară.

Foto: tramvaiul32.ro, kmkz.ro, bursa.ro.

12 comentarii la „Lașitățile justiției

 1. Eu nu prea cred ca au legatura alegerile, CCR si frica pt scaune. Poate nu au dorit sa spuna inaintea alegerilor ca „sa-si protejeze prietenii din PSD” dar de scaunele lor nu le e teama ca se clatina. Au mandat pe 9 ani, asa ca …. 3 ii numeste presedintele, 3 camera deputatilor si 3 senatul.
  PS: Ilici nu o sa ajunga niciodata „langa dracnea” pt ca a „facut ceva” care a fost de folos atat americanilor dat si rusilor la momentul respectiv, deci ….

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pingback: POLITICA-I BRĂŢARĂ DĂ HAUR | poze "DECÂT"

 3. ca om civilizat ion ilici iliescu mi-ar placea sa fie incendiat pe stadion („23 august”,na) cu cnn si bbc invitate de onoare(adica sechestrate la datorie…).nu mai pomenim de nina,susra de energie a vampirului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s