Curente

Multe, dar mărunte, scandaluri în justiție, multe știri scandaloase din campania de vaccinare.

Prin justiție, în perspectiva desființării Secției Speciale cu întoarcerea Adinei la munca de jos, DNA își umflă mușchii. Unii se plâng că DNA ar face dosare pentru ținere la sertar. Doar că și SS face la fel. De la înființare, a trimis un singur dosar în instanță (cred), în schimb, a retras din instanță mai multe dosare sonore aflate în faza de judecată la diferite niveluri fiindcă puteau. Diferența ar fi caracterul evident partinic al SS – presupun că vă mai aduceți aminte declarațiile răposatului părinte al Adinei, iar in vino veritas.

Pe de altă parte, văzurăm și o faptă neprevăzută în legea penală menționată într-o încheiere semnată de un proprietar de pe moșiile lui Mazăre. Adaug și beția milițienilor amestecați cu procurori. Hilar este comunicatul Parchetului care acuză existența pozelor, negând vreo faptă penală comisă de proprii salariați. În urma acestei porcării, șeful din poliție cu sticla de la Manuc a fost des-sărcinat. Încă o bazaconie. Ce s-ar fi întâmplat dacă amatorul de pahare n-ar fi avut sarcini? Probabil, ar fi scăpat fără pedeapsă. După părerea mea, o faptă penală, indiferent de gradul ei, este incompatibilă cu calitatea de polițist. Însă, oricât de gravă este perfect compatibilă cu calitatea de milițian. Vă las pe dumneavoastră să decideți ce preferați.

Privind vaccinarea, constatăm manifestarea grijii față de om – un slogan comunist, fățarnic, ca tot ce au emanat și emană comuniștii, sub orice nume s-ar ascunde. De altfel, chestii d-astea populiste am găsit și prin țări spălate – nu poate fi totul perfect. Revenind, după ce se vaccinară tot felul de mahări indispensabili, constatăm că se mai vaccinară și alții mai pe blat, ca la Românica. În plus, apăru o altă grijă legiferată – boschetarii și pușcăriașii care trebuie feriți. Ba chiar Bombonel, nemulțumit că nu a fost și el pozat, ne raportează că a făcut-o și că totul a mers perfect. OK, știu că are vârsta. Numai că, deși pentru prima oară, laudă puterea, sunt alte sute de mii dintre cei mulți care nu se pot programa la vaccinare. Iar aceștia sunt oameni normali care n-au băgat în buzunare decât bani obținuți legal.

În lungul timpului, Bombo a criticat sever, partinic, măsurile anticovid. La un moment dat, propovăduia apropierea de Kremlin, doar că acum s-a grăbit la Pfizer fără a se teme de chip. Probabil, s-a gândit că vreo progenitură și-ar putea aduce prinosul la efortul general al țării.

Pe de altă parte, deși e clar că avem probleme financiare, bugetarii noștri dragi îs nemulțumiți că nu li se măresc salariile. Ce aș propune eu pentru ei și pentru salariile lor, cred că vă este deja clar, am scris pe mai multe pagini.

Revenind, nu avem suficient vaccin pentru acest moment și nu avem ce face fiindcă sunt probleme la producătorul vaccinului. Însă propun ca, cei care au minimizat importanța epidemiei, au combătut pe toate căile măsurile anticovid, au militat împotriva vaccinării – negaționiștii și conspiraționiștii, să primească doar chip-ul.

Foto: b1.tv.

25 de comentarii la „Curente

      • Geiț e cu windows si cu vaccinurile. A devenit un mare caritabil
        Deci cei care se vaccineaza sa mearga repede sa treaca cipul de la Windows la Linux deoarece Bil Geit nu mai are putere asupra lor…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
        Radem noi radem, dar purcica e cam moarta in cotet….
        PS: Florin, mie-mi par astia din guvernul asta, cam poeti in ceea ce priveste pandemia si tare imi e teama ca peste o luna o sa stam in casa si o sa ne uitam pe geam
        Gheorghita si Voiculescu parca-s din alt film….😊🤣, sper sa ma insel.

        Apreciază

  1. Am auzit că dacă te duci la un centru de vaccinare spre sfârșitul programului și mai au o doza, două de la cei programați care nu s-au prezentat, te poti vaccina si dacă ai 18 ani. Șefa mea știe o astfel de persoană… Ca la noi la Românica… indeed.

    Apreciat de 2 persoane

      • Am ințeles că vaccinul trebuie ținut în anumite condiții și dacă l-ai scos din mediul respectiv nu mai poți să-l reintroduci. Așa că dozele nesolicitate se aruncă. Normal că-i mai bine să vaccineze pe altcineva decât să le arunce. Dar oare e OK să se vaccineze cineva fără un control prealabil al stării sănătății? Nu sunt medic, așa că nu știu… In plus, nu-i prima oară când remarc lipsa de disciplină a cetățenilor români. Ce-i aia să te programezi și apoi să te răzgândești? Poate cineva programat a doua zi, a treia zi are mai multă nevoie (urgentă) de vaccinul ăla decât băiatul acela de 18 ani. Zic și eu… Tocmai am aflat de mama unei colege de la Constanța care a murit de Covid. 😦

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu