Nuți

Mai toți ați aflat despre ce păți Nuți. Unii plânseră, mulți se bucurară, se bucurară tare. Soția mea care gestionează marile evenimente FB, îmi arătă o postare privind condamnarea – Nuți și-ar fi blestemat judecătoarea să sufere copii ei (ai judecătoarei) ca și fata ei. M-am uitat la comentarii – toate, dar toate negative, o bucurie răutăcioasă. Mesajul subliminal al comentariilor pe care l-am perceput eu este gen cățeaua asta a sucit mințile bărbaților și mai e și plină de bani, las să putrezească acolo, s-o vedem cum iese fleșcăită. Concret, comentariile tipice sunt de tipul lasă că si tu ai furat pâinea copiilor mei, ai furat de la copiii mei, etc. Părinți, femei frustrate, bărbați cocliți care nici măcar în visele zorilor de zi, n-au atins o asemenea bucățică.

Întristat, fiindcă ultima dată, neizbutind să-și depășească propria condiție de fufă, mi-a arătat la Tv cum și-a bătut joc de propria-i figură sluțindu-se, cât și întristat de pasiunea FB pentru capră, am renunțat să mai citesc. Am ridicat ochii către soția mea și am spus cu glas tare: Nuți, doar eu ți-am rămas credincios. Pe soția mea nu o chemă Nuți.

Foto: mediafax.ro.

15 comentarii la „Nuți

 1. Faza asta e aproape clasica, unul (de orice culoare politica) face niste chestii super grave, pentru care ar trebui sa ia multi ani. Il agata, in schimb, cu o chestie relativ neimportanta, ilegala totusi, dar care in ochii opiniei publice arata ca un proces politic si o razbunare, mai ales pentru suporterii degraba iertatori. A facut Elena nefacute? Ohohoho….

  Apreciat de 3 persoane

   • Mai rau e ca apare chiar din motivari ca in cazurile alea nici macar nu au fost probe directe. La fel ca in cazul asta al lu’ Nuti, din cate am inteles. Singura satisfactie e, alaturi de cele descrise in articol, ca a patit nasoale pe modelul pus la cale de tartorul ei. Imaginea vie a zicalei „cine sapa groapa altuia …” sau „cine ridica sabia …” Dezgustator sistemul in ansamblu, ca cineva sa fie condamnat fara probe directe. Indiferent daca e dintre „ai nostri” sau dintre „ai lor”. Dar daca au pus la cale un sistem in care conteaza haituiala si nu dreptatea, atunci macar sa beneficieze de el!

    Apreciat de 1 persoană

    • În cazurile Bombo și dracnea, nu există vreo luare de poziție publică tocmai din cauza marilor matrapazlâcuri comise de aceștia. Toate matrapazlâcurile au fost documentate de presă, erau evidente și transparente. Pentru ele ar fi luat pedepse mult mai mari, iar necesitatea recuperării prejudiciului ar fi fost evidentă. La Bombo a existat dosarul Zambaccian, dar … Nu s-a întâmplat nimic nici cu ăla pus de el șef la spălarea banilor, pentru a o spăla pe nevastă-sa. Pedepsele au fost de fapt doar o formulă de a-i lăsa liniștiți. Dar sunt nemulțumiți amândoi c-au fost excluși de la tort. Ambii speră o revenire, dau din picioare, Bombo vrea să-și bage odraslele. De altfel și Băse a comis a doua oară greșeala de a împinge pe fii-sa. Poate de asta a căzut și PMP.

     Apreciat de 1 persoană

 2. Bună seara, domnule Florin! 🙂
  Din câte observ îți plac ”blonduțele descurcărețe”… 😀

  Iar ultima frază ”Nuți, doar eu ți-am rămas credincios. Pe soția mea nu o chemă Nuți.” Îmi amintește de o întâmplare din tinerețe… eram pe-o bancă în parc cu fostul, când eram prieteni, și în loc să-mi sună pe nume m-a numit cu numele unei ”blonde descurcărețe” care sta cu un tip pe altă bancă, problema era că știam de relația lor și mi-a venit să râd, îndemnându-l să se ducă la ea și s-o întrebe, cine era tipul care-i ținea companie. 😀 Viața are atâtea situații neprevăzute încât totul este posibil.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s