Da’, pentru când?

Cam așa spunea săraca soacră-mea, atunci când vroiam s-o duc la doctor. Adică, la ce bun, tot n-o mai duc mult, de ce să mă chinuiesc, să mai arunci lovele? Da’, pentru când?

De, s-a dus. Acu, Google mi-arată 14.5 GB of 15 GB, WP 81% of 3 GB – adică zilele-mi sunt numărate. Dacă mai vreau, trebe să scot lovele. De limita asta mă lovesc mereu. Să-mi cumpăr semnătură pentru un an sau pentru trei ani? Să închei asigurare pentru 6 luni sau pentru un an? Să-mi iau încă-o mașină, ultima? De care să fie ca să-mi satisfacă nevoile limitate? Dacă ăștia nu mă mai lasă decât cu electrică? Să-mi mai iau un pachet de lame de ras sau două? Să mă tund scurt? Da’, pentru când?

Mai am timp de Islanda, Hawaii, un tur al Japoniei (iar condus pe stânga)? Dar Colorado, oleacă de Africa? Sincer, m-ar tenta și Afganistan, chiar am făcut ceva planuri cu Mongolia, n-aș refuza nici oleacă de Kamciatka, poate trans-Siberia, Baikal, nordul Canadei, Sahara. Da’, pentru când?

Mi se intersectează privirea, poate feromonii, cu o fufă cu fustă mulată. Mă gandesc, da’, pentru când? Cum pentru când? Pentru o clipă.

Am renunțat la cele peste 150 ha din Cadrilater și la vila de pe b-dul Regina Maria nr. 1 din Balcic. Am renunțat și la o parte din pământurile bunicului. N-am renunțat la clădirea lui pentru care mă judec cu statul – sunt șanse ca sistemul să umilească și strănepotul. Da’, pentru când?

V-am povestit cum mi-a anulat banca facilitățile – totuși, continuă să mă trateze cu menajamente. Se feresc ca porcu’ de câne. Și asigurările, v-am povestit cât de greu m-au asigurat ultima dată. În curând, voi avea o întâlnire similară cu autoritățile. Da’, pentru când?

Totuși, când am văzut gardul, am scăpat. Drept mulțumire, am deschis blog-ul. Acum, și WP mă amenință. Da’, pentru când?

Și, deși cenușă este totul, Zdrențele Roșii par veșnice. Doar par.

Foto: anonimus.ro.

13 comentarii la „Da’, pentru când?

 1. pentru Afghanistan e bine de asteptat putin,foarte putin,pana sa terminam noi cu Masca ei se incotzopenesc la loc cu Talibanii!!!!!!!
  (lui maxtor ii plac talibanii aia puri si duri:au omorat multi pagani).
  macar in Afghanistan sa mai apucati sa gasiti un fel de ne-zoo cu „lumea veche”!
  (in Iran bulangiul de ayatollah a inchis moscheile-„covid” sau asa ceva deci este faux pas!).

  Apreciat de 1 persoană

 2. da,Trump l-a asasinat cu spirit de prevedere pe singurul ins care-l dadea cu haida-n sus pa ayatollahu necinstit,
  Trump ni l-a pus in cap pe Fauci si pe o.m.s. deci…….america e un shit-hole!
  (americanu e al mai prost om din lume iar romanu e „stupid people”,se stie).
  apropos,ce parere aveti ca IESE DRAGNEA?

  Apreciază

 3. Cum adică 15 GB? Contul meu gratis are 3 GB. Iar cele plătite, 6 GB, respectiv 13 GB. Ați prins dumneavoastră o promoție? De cât timp aveți blogul? Oricum eu zic să vă luați tot 15 GB. De la distanță vă văd ager și cu limba ascuțită. Sigur apucați să consumați cei 15 GB și să vă puneți aceeași întrebare peste câțiva ani. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mi-am amintit bancul cu batrana si bicicleta :)).
  Cica unul o vede pe vecina lui in varsta mergand incetisor pe o bicicleta. Unde te duci mamaie ? – intreaba tanarul. La cimitir! – zice batrana. Si bicicleta cine o aduce inapoi ? – zice tanarul.

  Dincolo de banc, eu dupa 8 ani si mai bine, dupa peste 1450 de postari care inseamna chiar si mai multe poze, tot n-am ajuns inca decat pe la aproape 14 %. Ceva imi spune ca incarcati poze neprelucrate, care sunt de cate 8 – 9 mega fiecare. Ale mele au in medie in jur de 300 – 400 kb.

  Apreciat de 1 persoană

 5. uite pana cand:
  saccsiv i-ar retras dreptu de semnatura cand maxtor trimiteal link catre poza datacenter.ului nsa din utah si
  o citare din care iesea ca fb are 600 (sase zero zero) datacenter asemanatoare,deja.
  dragnea a furat de la saraciile care altfel ar fi inchis alte circuite economice catre China;
  d-aia are neamtzu salaru mai mare: este sclavete la aldi,la audi,la heineken iar banutzu (proverbialu) are caile lui deja batatorite.
  parlitzanii ca parlitzanii da’ haiduceshte dragnea a furat de la china,mergind pe firul circuitului(economic).

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s