A3

Nu, n-am făcut încă autostrada aia. Cine știe cât o mai dura cu penuria corona. E vorba doar de Antena.

Zilele astea am avut o grămadă de treburi. A trebuit să petrec destul de mult timp în balcon, ceea ce nu mi se întâmplă de obicei. Și, știți cum e, ochii fură. Peste drum, ziua în amiaza mare, văd televizorul pe A3. În altă zi, de data asta m-am uitat intenționat, iar A3. Ei, când am văzut și a treia oară (orice fapt trebuie demonstrat de trei ori), ce credeți că am gândit? Niște …

Dar să-i lăsăm pe ăștia. Desigur, e mai bine să-ți cunoști dușmanii care, oricum, sunt preferabili prietenilor. Așa încât, blocat la domiciliu, când îmi fac zapping-ul Tv, nu-l omit niciodată pe Voiculescu. Am grijă doar să n-o fac niciodată la aceeasi oră, și să nu stau prea mult p-acolo, cine știe cine mă vede.

În seara asta, am avut plăcerea de a-l vedea pe Gâdea cu Cercel. Primul se străduia cu eforturi maxime să evite cuvântul Paști, ceea ce m-a amuzat grozav. Apoi, se străduia să scoată de la Cercel, de altfel pesedeu, o opinie care să indemne oamenii să iasă din case de Paști. Numai că, Cercel l-a contrazis constant, neținând cont de grimasele lui Gâdea și de clipitul des de enervare al acestuia. Scena a culminat cu citarea de către Cercel a președintelui privind înmormântările care ar urma unui Paști cu circulație aproape liberă. Credeți-mă, grimasele lui Gâdea, au făcut toți banii pe care nu i-aș da pentru el niciodată.

Am vrut să schimb, dar a urmat un interviu cu dragostea Mihaelei. Nu-l puteam rata. A3 anti-NATO, Gâdea anti-NATO, Prostănacu’ … N-am ascultat interviul, am urmărit doar grimasele celor doi actori, siliți să joace în altă piesă decât cea din ADN. A fost minunat.

Totuși, chiar credeți că a crescut în ochii mei vecinul?

gadea

2 comentarii la „A3

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s