About

„Nici frumos până la douăzeci de ani, nici cuminte până la treizeci și nici bogat până la patruzeci nu m-am făcut. Dar și pătat ca anul acesta, ca anul trecut și ca de când sunt, niciodată n-am fost.”

13 comentarii la „About

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Exceptându-l pe Alioșa, un ofițer onorabil,doar gagicile, văd că te admiră!Oare de ce calitate, vor fi fiind ?!Oricum, să rămâi pe viață,cu leziuni ranchiuniere, naște semne de întrebare, asupra categoriei spirituale,
    din care vei fi făcând parte!
    Să fie vorba de o lentoare în evoluție?!
    Onu, copilărit prin ținutul din care te erijezi!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Românii sunt de multe feluri. Unii sunt prea tineri, superficiali, nu știu nimic și nici nu vor să afle. Alții ar vrea să afle. Alții vor să ascundă adevărul, să-l falsifice în interesul lor și al clicii căreia îi aparțin. Sunt mulți, unii mai trăiesc, care au comis atrocități, crime, porcării în numele „patriotismului”. Sunt alții, și mai mulți, care au simțit pe pielea lor toate acestea, acest „patriotism”. Unii vor să uite, alții nu.
    Eu sunt dintre cei care nu uită și nici nu iartă, chiar dacă e un păcat acesta. Chiar ieri spunea cineva că „foarte ușor se poate trece de la o democrație la una și mai bună, de la o dictatură la una și mai rea, dar și de la democrație la dictatură”. Din cauza asta e mai bine să nu uităm.
    Am înțeles până la urmă sensul rândului final – ați copilărit pe acolo unde credeți aș proveni eu. Dacă vă referiți la ținuturile lui Creangă, este greșit dar și adevărat, Creangă fiind universal.
    Lumea mea e cea a câinilor. De altfel, nu mă latră niciodată. Cu oamenii e altă poveste.
    Cred că v-am clarificat.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu