Ambulanța Roșie

Probabil, toți ați auzit de Ambulanța Neagră și teoriile conspirației legate de ea. Până și dracnea a întâlnit-o când naviga prin lumea lui paralelă.

Vă anunț însă că s-a scornit și Ambulanța Roșie. Nu știu prin care dintre lumile paralele circulă. Poate prin a lui dracnea, poate prin cealaltă, poate prin a treia. Oricum, semnificația culorii o cunoașteți.

Se pare că una din funcțiile Ambulanței Roșii este ștergerea creierelor pesedeilor. Da, au așa ceva, chiar dacă nu vă vine a crede. Va să zică, la coborârea din ambulanță, indiferent de diplome și studii, pesedeii uită tot ce au învățat, ca prin farmec. Știu că înțelepciunea populară zice că „a intrat bou și a ieșit vacă„. Dar aici nu este adevărat. Asta se întâmplă doar prin fabricile de diplome frecventate de pesedei.

Sigur, vă întrebați cum fac asta. Păi, ați uitat de conspirația promovată din est și de psd? L-ați uitat pe Bill ăla cu ferestrele? L-ați uitat pe Soros? Dar 5G-ul? Ei, cred că asta este scula. Șterge tot și bagă un chip al prostiei. Da, în ultima vreme chip-ul include și un SARS-COV2 într-o formă modificată, pesedistă. Posibil să le schimbe creierii cu unii de proști. Dar de unde atâția proști donatori de creieri pentru transplant? De aici, o posibilă colaborare fructuoasă cu Ambulanța Neagră. De fapt, asta este dialectica.

Acum, când știți secretul Ambulanței Roșii, aveți grijă cum vă comportați dacă o întâlniți, puteți deveni pesedei.

Foto: kmkz.ro – se pare că a avut altul înainte ideea titlului.

Un comentariu la „Ambulanța Roșie

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s