Analiză – TATOV

Nu știu dacă Madame Sans-Gêne i-a numărat pe ai ei, nici ce făcu dom’ profesor Vasile cu ai lui, dar vă propun să-i numărăm noi pe toți, și proștii, și săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii, asistații sociali, ceva bugetari puturoși. Și nu trebuie să presupunem că sunt categorii absolut distincte. Am să fac eu asta, cu datele oficiale, pe cifre absolute rotunjite, nu procente, comunicate doar pentru România.

  • La parlamentarele 2016, acelea cu morții vii, la o prezență generală de sub 40%, psd a avut vreo 3.200.000 voturi. Acestea i-au dat legitimitatea lui dracnea de a face toate porcăriile pe care le făcu.
  • La euro-parlamentarele 2019, psd + ProRo au cumulat 2.650.000 voturi. A fost o prezență generală de aproape 50%. În ciuda mitingurilor lui dracnea, electoratul lui n-a prea priceput ce-s alea.
  • În turul 2 al prezidențialelor 2019, s-au înregistrat la Recensământul Proștilor aproape 3.300.000 de inși. Rezultă că, deși mie mi se părea o jicnire personală, un afront adus României, chiar prezența unui asemenea personaj la alegeri, pentru psd a fost o victorie, cea mai mare, în opinia mea. A fost o prezență spre 50%.
  • Localele 2020 au oferit psd+ProRo 2.600.000 voturi la o prezență de 46%.
  • Ieri, sub 1.750.000 la prezența sub 40% (recordul minim).

Cine sunt acești până în 3.200.000 oameni? Păi, aceia despre care vorbeau Firea și nea Vasile, sunt produsul a 40 de ani de comunism, nescoși din mizerie și neștiință de guvernările ultimilor 30. I-au lăsat așa cu bună știință, fiindcă dacă i-ar fi scos, n-ar mai fi fost votați. Sunt aceia care se bucură că văd niște dezaxați agresând niște oameni, sunt aceia care au fost tot timpul sprijinul Leprelor Roșii și pentru care acestea au oferit doar gargară, sunt cei care au decis în locul celor ce nu au votat.

De ce nu au votat? Fiindcă acești votanți au nevoie de motivare, de mobilizare, iar partidele care ar fi trebuit să-i mobilizeze n-au făcut-o deoarece nu conștientizează că nu au un electorat captiv asemenea psd. Ar fi un nonsens pentru acest electorat care este liber și din cauza asta nu susține psd. Nici în 2019 nu au făcut nimic. Oamenii s-au mobilizat singuri în urma abuzurilor psd, a bătăii de joc față de justiție care oricum nu-și face treaba, revoltă față de abuzurile și atrocitățile comise la 10 august. Este posibil ca într-o mică măsură să fi fost din cauza pandemiei, este posibil ca unii să fi pus botul la gargara psd cu toți sunt la fel, dar decisivă a fost ne-motivarea, inactivitatea electorală a partidelor de dreapta. Mai este și memoria scurtă și apatia clasică a românilor – se pare că nu pot depăși 18 luni, asta e limita memoriei. De aceea a evitat psd anticipatele, au mizat pe uitare.

Altă întrebare este de unde a venit AUR. A venit de prin ’90, pe fondul instigărilor reciproce din Transilvania. Cine instiga, este încă o întrebare. Ar fi trebuit să răspundă de mult SRI, n-a făcut-o. Cum a apărut acum? Cu multe voturi în Moldova și Basarabia. Cum a reușit propaganda pe acolo? V-am scris că au aranjat vizita lui Dughin, ideologul lui Putin, personaj interzis în Europa. De ce au fost votați? Pentru demagogia patriotardă. Oamenii cred că un nume de partid lansat și ceva lozinci corespund realității. Cei mai mulți nu mai analizează personajele deși, nici o entitate nu există decât prin oamenii care o compun. Și iarăși am ajuns la teoria dosarului. Propagă idei anti-vest, anti-UE, anti-NATO, dar n-am auzit nimic de anti-ruse. Se mai erijează în pro-ortodocși, dar și aici am dubii, fiindcă știm că Moscova se dorește o a doua Romă.

La momentul în care scriu, mai este posibilă intrarea PMP, ceea ce ar mai facilita o majoritate, poate fără curva politicii românești, UDMR. Știu că banii n-au miros, dar rușii finanțează Ungaria, care finanțează UDMR, care protestează împotriva AUR, care este finanțat de … Mai trebuie avute în vedere minoritățile, ai căror reprezentanți, de multe ori, n-au legătură cu vreo minoritate, cel mult cu psd.

Nu pot omite ieșirea glorioasă a Cârlanului, căruia îi prevăd un sejur îndelungat în Serbia. Îs adevărate zvonurile cu cetățenia? Nu știu. Cu nevasta plecată, cred că soțul s-a lăsat și el de politică, probabil spre disperarea lui Vosganian.

Ce urmează? Sputnik scria „nu mergeți la vot să legitimați diktatura”. Cumva, visul li s-a împlinit, chiar putem constata că și dintre pesedei au cam absentat. Acum psd va striga nițel „fraudă”, apoi va propune prim-ministru – se aude un fiu de torționar secu. Iohannis a primit însă voturile promițând fără psd. Deci, se va încerca închegarea unei majorități fără psd. USR-Plus au mari pretenții, uitând că situația li se datorează în mai mare parte decât liberalilor, fiindcă au obținut doar vreo 16%. Bulibașa strigă victorie, totuși îl văd ca pe măseaua stricată.

Vă ofer și un divertisment sugerat de 4k PC Gaming

Un comentariu la „Analiză – TATOV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s