Bug

Este un postulat: Orice soft care se respectă trebuie să aibă un bug. Doar că, STS-iștii și-au dorit un respect mai mult decât rezonabil, aș scrie cu totul nerezonabil. Dar ei nu răspund în fața nimănui. Astfel încât, softul lor este plin de bug-uri, soft făcut de proști pe salarii babane. Adică, nu sunt doar bug-uri, sunt de-a dreptul erori, sunt prostii.

Pot să vă comunic că dacă vă autentificați cu email, nu cu CNP, vă apare și vestitul buton adaugă beneficiar pentru a vă putea înregistra familia sau pe cine doriți. Dincolo de faptul că e clar că este o eroare, există și un bug de securitate. Și anume, în timp ce cu CNP autentificarea se face în doi pași (CNP + cod primit prin SMS), autentificarea prin email se face cu un singur pas – email-ul și parola aleasă. De ce trebuiesc doi pași? Nu știu, dar mi se pare normal să fie un tratament unitar. Autentificarea în doi pași este mai sigură, se practică în relația cu băncile. Dar este normal ca gradul de securitate al autentificării să fie uniform, indiferent de metodă. La fel, indiferent de metoda de autentificare, soft-ul trebuie să-ți ofere aceleași alternative. Dar asta nu se întâmplă. La urma urmelor, dacă marele Bill conspiraționistul își permite, de ce nu și-ar permite și ei, bugetarii noștri.

Vă întrebați dacă am rezolvat. Nu, n-am rezolvat. Sala de după colț nu este încă înregistrată. Ori nu este de fapt gata (a fost doar o paradă la Tv), ori totul este gata, dar nu are vaccin.

Concluzionând, parafrazez: Dormi, visează, bugetarii lucrează.

Foto: softwaresuggest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s