Ce femeie, ce caracter

Doamne, ce zvon, asta da teoria conspirației. Te scoate din minți. Păi, ce să facă cei care au privit-o ca pe un înger al libertății care este, o unsă a lui Make, o eroină anti-mască / anti-covid / anti-vaccinare? Dușmanii au strecurat îndoiala în sufletele lor curate, fără anticorpii covid, mesagerii lui Michiduță (fără vreo aluzie la Make). Acu’, ce-or să se facă ei, pe cine-or să mai voteze, cu cine or să mai protesteze, cine o să-i mai apere de ispita vaccinării?

Ah, ce suspiciuni apasă pe generalul anti-vaccinării, câtă debusolare în mase. Cum, ea care ne-a ținut loc și de vaccin și de tratament, că doar COVID-ul nici nu există, ea care ne-a fost și mamă și tată, și nevastă și amantă, ea pentru care noi cei mulți ne-am pus viețile chezășie, tocmai ea să se vaccineze? Blasfemie! Mama, Mama, mama! Unde ești? Cui ne lași?

Noroc că duamna ieși cu dezmințirea pe FB, sigur că este o calomnie:

Eu, Senator al Romaniei, Diana Iovanovici-Sosoaca, dezmint articolele calomnioase din presa in care se afirma ca m-as fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MA SUPUN ACESTUI EXPERIMENT SI VA INDEMN SA IMI URMATI EXEMPLUL! AM ALES LIBERTATEA!

Vedeți cu câtă demnitate de adevărat senator își apără duamna integritatea morală.

Pe de altă parte, tot dânsa mai tulbură nițel liniștea noastră cu mesajul:

Din nou, nu greșește, ca totdeauna, își apără propriile drepturi constituționale, la fel cum le apără pe ale noastre. De altfel, tot duamna declara chestia asta cu COVID-ul drept cea mai mare minciună a secolului, în timpul raidului războinic de la Răchiteni, unde a fost o adevărată Jeanne d’Arc – asta este adevărata conspirație. Apropo de Fecioara din Orleans, chiar și noi, iubitorii lui Șoșo, nu prea știm cum e cu fecioria ei, nici măcar la Senat nu și-a lăsat CV-ul. Dar noi suntem siguri că n-are nimic de ascuns, doar este eroina noastră. Și, la urma urmelor, de ce să lase toate scursurile Listei Negre să-i analizeze dosarul? Nu? Zvonurile zic că ar avea la bază Româno-Americana din anii ’90, acreditată abia în 2002, despre care alte zvonuri zic că ar fi o fabrică de diplome. Tot pe calea asta îndoielnică s-ar fi aflat că ar fi fost angajata lui Dijmărescu (care n-a negat originea DIE), cel care învârtea comerțul exterior sub Bombonel (nu știu dacă aprobase importul termopanelor). Știți însă că zvonurile mint. Duamna a mai vehiculat ea însăși o poveste cu un bunic pe la cotul Donului, cu o origine traco-geto-dacă de prin sudul Iugoslaviei, dar n-a zis dacă este și altoită de romani. A mai povestit cum a fost ea câteva luni în Canada și, deși au rugat-o să lucreze pentru Ministerul de Justiție de acolo, dorul de țară a fost prea mare.

Conspirații au mai fost la adresa duamnei. Vedeți, nimeni nu știe dacă s-a dus la ambasada Rusiei să ceară scuze pentru manifestanții care au comemorat masacrul de la Fântâna Albă înfășurată sau nu în tricolor. Personal, cred că l-a lăsat în custodie în ghereta portarului kaghebist care i-a promis c-o să aibă mare grijă de el. Am văzut doar pozele de la recepția de ziua Rusiei. Ah, ce distinsă era, ce ținută. Foarte frumos, mi-a plăcut.

Eu cred că toate conspirațiile astea menite a defăima o SENATOARE a României sunt doar opera CIA cu concursul MOSAD-ului și a slugilor lor din țărișoara asta, a capitalismului veros și nu ne vom lăsa.  Ne vom face scut împrejurul duamnei care ne apără de COVID, va fi precum republica noastră

Puternică și apărată

De brațe tari muncitooorești!

P.S. Mai e ceva ce trebuie să apărăm – rețelele sociale. Duamna n-ar putea trăi fără live pe FB. Exclus.

Foto: adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s