Cine fură azi un ou,

mâine va fura un bou. Iată că amărâtul de 62 de ani care a furat cafeaua nu va mai avea ocazia de a fura boul. Justiția noastră a acționat cu celeritate. A primit o pedeapsă exemplară de nouă luni cu executare. Uraaa! Nu știu din ce magazin a făcut-o, dar și ăia au fost niște idioți.

Păi, nu e mai bine să furi direct boul? Iată, dosarul Teldrum, de pe vremea când Liviu era jupân de TL, cu un prejudiciu de 30 milioane de euroi din fonduri europene și buget, a fost rulat cu atâta celeritate (îmi place cuvântul ăsta parșiv), încât se apropie de prescripție. Desigur, toți cei care l-au alcătuit cu celeritate au fost plătiți din buget, tot bugetul va acoperi și dauna și pupat Piața Independenței coane Fănică. Ce poate fi mai frumos, mai liniștitor? Oare cine a zis-o p-aia cu liniștea noastră?

Așadar, după ani și ani, avocații și-au folosit abia acum dreptul lor de a asculta înregistrările din dosar care cumulează niște sute de ore. Prescripția vine. Liviu scapă de griji și are viitorul luminos asigurat – statul nu recuperează nimic – zero.

Dar a promis solemn că, după ce iese, îi mai cumpără amărâtului ăla încă un pachet de cafea că are balta pește. Mai bine furi un bou decât un ou!

Foto: timesnewroman.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s