Comentarii

Hoinărind pe FB am dat peste niște comentarii amuzante.

Mai întâi, legate de o postare a mea distribuită pe acolo, cea cu 23 august libertate nu ne-a adus:

NB

Dna ina,după’89,a venit familia regală, venetică ilegală,care a pus din nou mâna pe proprietăți imense,care aparțin poporului român.Apoi au venit și americanii,pe care îi așteptați ca turbații,cu bale la gură.Ce lucruri bune ți-a adus tanti?Ce viață decentă ai de pe urma lor?Mă întreb,dacă nu cumva ești tra-la-la la cap!

Ina
Nu sunt autorul, dar pagina distribuită corespunde istoriei familiei mele. Bunicul meu era bătrân și bolnav, își dăduse tot pământul colectivei. Totuși, periodic, era luat seara la miliție (poate erau bunicii dumitale) – uneori îl maltratau, alteori, nu. În 1957, țăranii de la Vadu Roșca au fost împuscați în prezenta și cu aportul adulatului ceașcă pentru că refuzau colectiva. Până în ’89, ca să mergi la Ruse îți trebuia pașaport și viză pe care nu le primeau decât câțiva. Îmi mai aduc aminte de foamete, de adidași, de gheare de găină, de nechezol. Sutele de mii de victime nu le-a numărat nimeni. Dacă vi se pare bună și normală o asemenea societate, nu vă oprește nimeni să emigrați în est, vă veți simți acasă.😁🙃😁
În mod normal, toți, nu numai regele trebuiau să-și primească bunurile înapoi, acest lucru nu s-a întâmplat, oricum, nu mie din cauza unora ca dvs. Pe vremuri existau „domeniile coroanei” care erau proprietățile statului (fostele GAS) și proprietățile regelui care erau private. Din acestea s-au făcut restituiri.
Familia regală, venetică și ilegală (nici măcar în manualul de istorie comunist nu scria asta) este cea care a făcut România Mare, stat considerat de PC înființat în 1921 ca imperialist. De altfel, faptul că militau pentru desprinderea Basarabiei și Transilvaniei a dus la interzicerea PC după vreo doi ani. Puținii membri care nici nu prea erau români verzi cum vă place dvs. au intrat în pușcărie sau au plecat în Rusia (mă rog, URSS). Acesta este motivul pentru care v-am sugerat același lucru.😀
NB
din cauza celor ca dv.,a ajuns țara așa cum este,adică a veneticilor.Probabil urmăriți numai emisiunile Eigeniei Vodă!
Ina
Sigur ați votat Proasta României că-i a noastră.😁🙃😁
Mergeți în est, e bine acolo.
NB
după nume,pari a fi femeie!Dar mă îndoiesc!Ești doar o simplă entitate,înrudită cu diprodochus.

NB se prezintă a fi pensionar, îi plac femeile și apreciază psd.

Încă un comentariu la o cu totul altă postare:

PMihai, tu ești un comunist bătrân, eu spun doar atât, un cizmar analfabet a condus România, o jigodie comunistă a preluat puterea în ’90, un hoț penal, Năstase a condus guvernul României, un crâșmar analfabet, hoț, pușcăriaș a condus PSD, adaugă și un plagiator, Pinocchio. Toți moșii comuniști au votat PSD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s