D-na doctor

M-am uitat vrăjit la cei vreo sută de proști, manifestanți care declarau că ăștia vor s-o omoare pe „d-na doctor” care altfel i-ar vindeca. Ca și dumneavoastră, eu știu că boala lor este nevindecabilă. Și, dacă i-am categorisi drept lepre (culoarea o știți), nici lepra nu e vindecabilă.

Vreau să clarific de la început că, deși câne, nu sunt de părere că arestul sau închisoarea trebuie să-și omoare pacienții deși, poate ar fi bine să existe pedeapsa cu moartea. Numai că, sunt pentru egalitatea de tratament a tuturor pacienților, indiferent de câți bani au ciordit sau de cât sunt de săraci.

Remarc frecvența îmbolnăvirilor în această situație a celor importanți. Înțeleg că, de acum, cătușele vor fi aprobate de medic. Am îndoieli rezonabile privind onestitatea acestora. Îmi aduc aminte de medicul care l-ar fi operat pe Omar Hayssam sau cel care l-a internat pe Bombonel împușcatul. Acum, aștept nerăbdător, îmbolnăvirea lui dracnea. O încercare timidă a fost deja făcută. Poate-i vinde pontul cineva și lui Mazăre, săracul.

Revenind, hai să vedem cam ce boli mai poate vindeca „d-na doctor”. conform propriului cv. Lăsăm experiența de pe la CJ Maramureș și perioada de mânare a fondurilor europene. Ceea ce-mi atrage atenția este bogata expertiză forestieră – IFET 1988-1999, ROMSILVA 1999-2001, 2005-2009. Dintotdeauna (adică de pe vremea lui ceașcă, chiar Dej) pe la ăștia cu pădurea a fost mult, mult noroi. Întâmplator, în aceste luni, ieșiră la iveală ceva scandaluri chiar pe la Maramu. Cred că un director la Romsilva nu vindecă nimic și învață o lecție unică, aceea pe care a aplicat-o.

Probabil o păduriță (feminin de la pădurar) de adâncă sorginte traco-geto-dacică altoită cu spiță de roman, este autoarea lozincii din poză:

ALO ALO TREZIȚIVĂ NU SÎNTEM APRECIAȚI CÎT DE HARNICI ȘI DEȘTEPȚI PE TOT GLOBUL PĂMÎNTESC DAR AM VREA SĂ NE CINSTIȚI NU SĂ NE BATJOCORIȚI

„MARAMUREȘ” „COLȚ DE RAI”

Citind lozinca simt cum mi se umflă pieptul de mândrie patriotică suveranistă a „poporului de infractori. Cred că mă înscriu repede în psd – nu spuneți nimănui.

Foto: youtube.com (de la A3).

 

9 comentarii la „D-na doctor

 1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

 2. Pingback: Gerota | Născut pe lista neagră

 3. Pingback: Uite popa, nu e popa | Născut pe lista neagră

 4. Pingback: Pasul înapoi | Născut pe lista neagră

 5. Pingback: O Românie fără hoție sau fără prostie? | Născut pe lista neagră

 6. „Îmi aduc aminte de medicul care l-ar fi operat pe Omar Hayssam sau cel care l-a internat pe Bombonel împușcatul. ”
  -e unu si acelasi,beuran,specialist in beuranita.
  e maestru sub egida caruia un rezident a incendiat pe masa de operatie o canceroasa in ultimul hal, cica tot experimental,la „floreasca”
  (cine o fi fost „Floreasca”?????).
  „21 iun. 2012 — Se află. ADRIAN NĂSTASE A INCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ … Adrian Năstase este evaluat de o Brădişteanu, Bartoş şi Beuran.”
  (Daniela Bartoș este un deputat român în legislatura 1996-2000, ales în județul Brăila pe listele partidului PDSR. Daniela Bartoș a fost deputat și în legislatura 2000-2004. Wikipedia
  Anul nașterii: 5 octombrie 1951 (vârsta 69 de ani), Brașov)
  69……..

  Apreciat de 1 persoană

 7. Pingback: Joc de glezne | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s