Dați mai puțin să s-ajungă la toți!

Ghinion … Tocmai acum am nevoie de o valiză. Când, ce să vezi? Criză. Nu mai găsești picior de valiză prin magazine – vânzătorii au fost luați pe nepregătitelea, așa cum sunt deseori luate autoritățile. Vedeți, le criticăm degeaba dacă și în mediul privat se întâmplă.

Chiar și acum se dă vina pe guvernanți. Că SRI a cumpărat nu știu câte valize, că PSD a epuizat un stoc masiv, că statul paralel a luat, că guvernul n-a dat. Până și Dracnea e de vină că și-a luat și el, ca omu’, două valize – de parcă n-avea voie. Plus că le-a plătit cu bani gheață, nu cu cardul.

Îmi vine să strig ca pe vremuri: „Dați mai puțin să s-ajungă la toți!”. Păi ce, io n-am și eu dreptul la o valiză? Doar e garantat în Constituție. Cred c-o să mă duc la CEDO. Nici nu știu pe cine să dau vina mai întâi – statul paralel, guvernul, PSD-ul, Dracnea, … , sunt foarte mulți, o să fie un dosar gros de cartea recordurilor.

Da’, nu mă-nteresează, eu vreau valiza mea. Doar n-o să plec ca prostul din această viață și din această funcție importantă a Listei Negre fără valiză.

Un comentariu la „Dați mai puțin să s-ajungă la toți!

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s