Decât atât

Formulările cu decât la începutul frazei sunt proprii pesediștilor. La urma urmelor, topica este o greșeală minoră față de celelalte, tipic dezacorduri. Campioana a fost desigur fosta europarlamentară de TR timp de nouă ani și prim-ministră doi ani, dar nu mi-e rușine nici cu Bulibașa al III-lea. Să revenim însă la genomul de torționar.

Decât să avem reguli dure care nu sunt respectate e mai bine sa avem o relaxare cu o respectarea riguroasă a acestor reguli.  … patru zile … în care manifestările în aer liber pot fi organizate fără limitări, nu înseamnă că trebuie să transformăm aceste manifestări în vectori de transmitere. Nu ne dorim sancționarea, nu este cheia succesului … operatorii economici. Ei trebuie să asigure respectarea tuturor măsurilor la toate tipurile de activități pe care le realizează.

Deci, respectarea riguroasă a regulilor care nu există și agenții economici delegați să asigure respectarea regulilor inexistente. Se transformă furnizorii de servicii în poliție? Cum să facă asta? Ușor, dacă nu exista reguli.

Trebuie totuși să dăm oamenilor o speranță că în țara asta se poate trăi normal. Putem încerca cu ocazia acestor sărbători acest lucru. Sper ca sfârșitul lunii decembrie să nu însemne și sfârșitul relaxărilor.

Exact ca Șoșo, vrea anularea pandemiei – să decretăm că nu există. Dom doctor, cred că v-ați școlit pe puncte, probabil este ereditar.

O să facem o campanie de informare despre vaccinare așa cum trebuie. … În câteva zile va fi gata proiectul pentru certificatul COVID. Încercăm să venim cu un proiect de lege care să necesite mai puține ajustări decât proiectul inițial care era limitat.

Certificatul nu este în funcțiune tocmai din cauza lui și a celor ca el. Ei vor să reinventeze certificatul ca să devină permisiv, adică îi anulează puterea și efectul. Chiar sunt curios cum va combate el propaganda anti și va stimula vaccinarea care s-a oprit din cauza votului lor.

Numai că, până la sfârșitul lui februarie, România va pierde încă un oraș mai mic și nimeni nu-i va simți lipsa. Și, dacă nu există faptă, nu există vinovat. Fiindcă politica populistă omoară oameni.

Foto: activenews.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s