DeZ-…

Propaganda rusească ne arată că Rusia a devenit doctorul mondial care va vindeca lumea de toate relele. Desigur, începând cu nazismul atotprezent și înarmarea generală.

Primul vindecat va fi, fără discuție, NATO – și denazificare și dezarmare. Fiindcă doar ei rușii, sau ce-or fi ăia de-și zic ruși, au dreptul la arme pentru a împlini prezicerea înțeleptului Dughin – de la Vladivostok la Dublin, pe ambele emisfere, ca să nu existe discuții.

Pornind de la prefixul deZ (Z este desigur caracterul acela din alfabetul latin trecut prin decret preZidențial în patrimoniul slav), îi propun nebunului și alte ținte care ar fi foarte utile Europei de Est – de-bolșevizare, de-stalinizare, de-ciumatizare, de-zdrențificare.

Foto: sticri. Remarcați voalul de proveniență românească și zâmbetul șăgalnic al mortului cu care-și face selfie Z. Rolex-ul din coșciug e de 10 ori mai scump ca al lui Ilici al nostru, d-aia i se spune acestuia din urmă sărac.

Și, cu mausoleul, cum rămâne? Că, doar n-or să-l mănânce viermii! Ar trebui suportat de Z. Nouă etaje subterane, cu două scări spirale, una coborâre, cealaltă urcare (dacă-o mai veni o pandemie, trebuie circuite), adăpost antiatomic, rezervă de hrană pentru moroi pe trei ani, aer condiționat (rușii vor fi transpirați când vor ajunge jos și or să strice aerul).

Foto: newsweek.ro, hotnews.ro, click.ro, monitorulexpres.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s