DNA-ul

Ciudată este uneori viața. După ce l-au demonizat, l-au destructurat prin modificări legale în vigoare și azi, după ce l-au decapitat cu concursul ilegal al CCR,  pesedeii se amenință acum reciproc cu DNA. Desigur, au un principiu sănătos, furăm împreună, dar prada nu e pentru toți.

V-am mai povestit cum își gratulează ei șefii, ca pe măselele stricate. Dar ce facem cu statul paralel? L-au uitat de tot? Unde-i Soros? Alooo! Domnu’ Soros, nerecunoscătorii v-au uitat de tot. V-au scos chiar și din conspirația COVID. L-au băgat doar pe Bill, pe care nu l-a putut prinde DNA. Nemernicii.

Ați văzut acuzele? S-au furat chiar și pe ei. Puterea obișnuinței. Nici măcar Proasta României nu mai este proastă, e șmecheră, a păcălit și partidul care s-ar dori unic. I-a păcălit și pe cei care se prefăceau că o adulează pe Ileana Cosânzeana și au scuipat-o mai apoi.

Dar, chiar s-au furat pe ei? Nu, ei e săraci, n-are bani. Domnu’ dracnea n-a avut bani nici pentru două secretare, doar nu era să-i scoată din buzunar. Așadar, este sacul fără fund, este bugetul. De acolo au luat milioanele de euro.

Eu aștept cu nerăbdare continuarea romanului. Până atunci, revin asupra propunerii mele de a renunța la trandafiri (psd-ul). Mult mai potrivit mi se pare felinarul, mult mai atractiv pentru electorat. Desigur un felinar tot roșu.

Ar fi foarte interesant un sistem de felinare – roșu, galben, albastru, portocaliu, verde, toate cu aceeași semnificație, aceea …

2 comentarii la „DNA-ul

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: A fura, furare – în România | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s