Dogaru și Rădoi

– un adevărat puroi. Nu cred că mai este necesar să demonstrez strânsa legătură, de cele mai multe ori pe față, dintre psd și sindicate sau ceea ce se numește pe la noi organizații sindicale. Desigur șefii au la dispoziție o masă manipulabilă, nu tocmai dezinteresată, aproape totdeauna este vorba de bugetari, de cei ținuți de banii noștri, ai proștilor plătitori de taxe și impozite, cei care ar trebui să ne servească, dar nu o fac. Aproape de fiecare dată scopul acțiunilor sindicale nu are legătură cu interesele masei manipulate. Șefii sunt răsplătiți gras prin afaceri oneroase și poziții în parlament pe baricada Zdrențelor Roșii. Câțiva s-au mai răcorit pe la mititica.

Nu este necesar nici să susțin că există o largă campanie – anti-mască, anti măsuri anti-epidemice, anti-vaccinare – nu aveți cum să nu dați peste asemenea pagini scrise de trolii sau de prostăvani care argumentează în fel și chip că vaccinul nu e vaccin, masurile anti-epidemice sunt o teroare, o limitare a drepturilor și libertăților, ce mai, o uriașă conspirație menită a distruge tot. Uneori ajungi să citești uimit opiniile unei persoane cunoscute privind un anumit vaccin de parcă acesta a devenit brusc mare specialist în biologie. Ca să parafrazez un banc vechi, cei ce propagă teoriile conspirației sunt fie răspândaci, fie prostănaci.

Până la urmă, pandemia creează situații necontrolabile, dezechilibre financiare, strică bunul mers al unei societăți așezate, darămite o societate ca a noastră. Cine ar putea avea interes să destabilizeze o societate echilibrată, invidiată? Cei care nu au așa ceva. Și originea geografică a intensei teorii conspiraționiste pe care o știu toți a fost demonstrată a fi în est.

Joi au ieșit în stradă milițienii, dar și rezerviști din armată, adică cei mai disproporționat de bine plătiți bugetari (nu vă mai enumăr avantajele) și cei mai bine plătiți pensionari (pensii de serviciu). Cei din urmă nu știu exact dacă au fost semnificativi, dar au fost reprezentați cu brio de col. Dogaru, prietenul lui Dughin, acela cu ieși afară javră ordinară. De prisos să mai menționez că nici unii, nici alții nu au manifestat vreodată în perioadele de guvernare psd. Așadar, Dogaru a smuls microfonul și s-a lansat într-o tiradă dementă:

Acest guvern vă vrea închiși în case! Am adoptat strigătul de luptă «Mai bine un sfârșit cu groază, decât o groază fără de sfârșit»! Guvernanții execută ordine venite de afară, este un guvern de trădători! Industrie nu mai avem, pământul nu mai e al nostru, sănătatea e praf, armata e praf, supusă intereselor străine! Jandarmii vor fi desființați și înlocuiți cu poliția militară. (…) Afară, afară cu javrele din țară. Vom face acțiuni de protest până la înlăturarea acestui guvern de marionete!

Vi se pare ceva asemănător cu M-me Șoșo? Doar că legăturile cu rușii ale col. Dogaru nu sunt ascunse deloc, chiar se laudă cu ele.

Vineri a fost rândul Metrorex. Poate 100.000 de oameni au trebuit să se bulucească în autobuze/tramvaie având abonamente plătite la metrou, trebuind să câștige banul din ale cărui taxe este subvenționat metroul. Nu știu de ce metroul nu pune și niște felinare roșii la intrare, că tot i-a banii înainte. Ba chiar musiu Rădoi ar putea dezvolta și niște centre de plăcere în spatiile pe care le deține. Bucureștenii au ieșit din asta și f… și cu banii luați, ca să mențin tenta sexuală. Problema este că salariații metroului nu o duc deloc rău, dar metroul este o companie subvenționată – și oamenii din Sibiu, Constanța, Timișoara contribuie. Ei bine, prin anii ’90, cu concursul psd (se ascundea atunci sub alt nume), Rădoi a pus bazele unei afaceri extrem de bănoase în folos propriu, adică metroul trebuie subvenționat din banii tuturor, iar Rădoi obține câștiguri în detrimentul companiei de stat subvenționate.

OK, s-au mai văzut d-astea, se știu matrapazlâcurile de la metrou de peste 20 de ani. La fel și milițienii, au mai protestat, probabil o vor mai face. Dar de ce acum? Fiindcă acum este un moment critic epidemiologic. Acesta este motivul. Victimele? Nu contează, cu cât mai multe cu atât mai bine.

Oricum, milițienii, poate și cei de la metrou, sunt din categoria indispensabililor, vaccinați cu prioritate de statul român grijuliu cu leprele.

Dacă mai aveți dubii privind legăturile estice ale AUR, vă ofer un link.

Foto: foto.agerpres.ro, gandul.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s