Dubla măsură

În ultimul timp, spațiile public și virtual au fost năpădite de o mulțime de declarații care mai de care mai patriotarde, pline de cuvinte mari aduse în derizoriu chiar de asemenea ziceri izvorâte de la personaje și din medii care n-au nimic comun cu asta. Cele mai multe blamează alegerea unor străini în funcții publice, în special privind pe Dominic Fritz și Clotilde Armand. Ba că-i urâtă Clotilde, ba c-ar fi evreu Fritz. Ce mai, nu trebuie să fie decât traco-geto-daci altoiți doar de romani. Desigur, este atacat la greu și Iohannis. Pentru ca tacâmul să fie complet, sunt blamați Regii României, aceia care au făcut-o Mare.

Unii sunt simpli postaci plătiți, alții personaje cu o notorietate discutabilă, din pepiniera de la Ștefan Gheorghiu, alții persoane politice unii en titre, alții maziliți dar cu aspirații mari, toți din sfera psd. Declarațiile lor sunt reluate de televiziunile arondate psd, situri de știri, WP, FB. Un loc aparte îl ocupă sputnik, agentura rusească. Dar sputnik are și proprii autori, probabil plătiți – oare SRI nu știe? Am mari îndoieli privind dorința reală a sputnik de promovare a românismului. Sunt remarcabile declarațiile deputatului (sau fost) psd geto-dacul Metin Cerchez sau geto-dacul Bombonel. Mai nou, urmașii celor care au omorât preoți și au dărâmat biserici, au devenit mari iubitori de moaște. Cea mai amuzantă este scrisoarea fostului europarlamentar și pușcăriaș Adrian Severin, și el geto-dac garantat și mai ales ortodox garantat (Vanghelie), de sorginte Ștefan Gheorghiu. De altfel, personajul acesta îndoielnic al politicii a ieșit la iveală în ’90, atunci când aveam președinte, prim-ministru, miniștrii de interne, al apărării și de externe KGB, șef SRI un ungur sub acoperire, probabil tot KGB.

Fiindcă ăștia fac atâta caz de naționalism, le aduc aminte că PC a fost interzis deoarece considera România Mare un stat imperialist și milita pentru desprinderea Basarabiei și Transilvaniei, vis împlinit parțial. Vă mai ofer și o listă extrem de redusă cu numele de cod și cel real al geto-dacilor neaoși și ortodocși plini de evlavie care, pe tancurile sovietice, au adus în țară Ciuma Roșie:

Ana Pauker (Hannah Rabinsohn), Gh. Stoica (Moscu Kohn), Emil Bodnăraș (ruteanul Bodnarenco), Lucrețiu Pătrășcanu căsătorit cu Herta/Elena Schwamen, Vasile Luca (Luka Laszlo) – creatorul Regiunii Autonome Maghiare în secuime, Elisabeta Luca (Elisabeta Birnbaum), Teohari Georgescu (Burach Tescovici), Leontin Sălăjan (Leon Szilaghiudenko), Iosif Chişinevschi (Jakob Roitman), Iosif Ranghetz (Rangecz József), Pantelimon Bodnarenko, Alexandru Nicolski (Boris Grumberg), Vladimir Mazuru, Mișu Dulgheru (Dulbergher), Pantelei Pantiusa, Serghei Niconov, Vania Didenko, Piotr Gonciaruc, Misa Protopopov, Valerian Bucicov, Misa Petruc, Iasca Alexeev, Teodor R. Chișinevschi, Ofelia Manole, Ghizela Vass, Leonte Răutu (Lev Oigenstein), Dumitru Coliu (Dimităr Colev), Walter Roman (Ernst sau Ernő Neuländer), Stefan Foris, Petre Borilă (Iordan Dragan Rusev), Al. Moghioros (Mogyorós Sándor).

Flag_of_PCR

Un comentariu la „Dubla măsură

  1. Incepand cu ’45 rusii ne-au ocupat, ne-au infiltrat toate structurile statului, ne-au condus efectiv, ne-au jefuit si ne-au suprimat fizic majoritatea romanilor patrioti, valorosi dpdv politic, cultural si economic. Ulterior influenta lor a fost redusa, in special in timpul lui Ceausescu. Decembrie ’89 a insemnat inlaturarea acestuia si revenirea la putere a reprezentantilor Moscovei, carora li s-au subordonat, cu mici exceptii, toata nomenclatura comunista, pastrata pe functii de KGB-istul Iliescu. Motivatia a fost usor de realizat. Frica de represaliile populatiei si posibila participare la masa imbogatitilor, care urma sa se infaptuiasca. Comunistii au dat jos comunistul si au devenit capitalisti neocomunisti. Avem o gramada de servicii secrete, avem politie, magistrati si oameni politici, dar majoritatea, in special cei care ocupa functii importante, joaca in piesa de teatru de care vorbeam. Asa se face ca toti agentii straini de influenta, de la toate nivelurile zburda nestingheriti de nici o structura, falsificate toate dealtfel. Nici in perioada comunista cu URSS-ul atotputernic, nu se putea asa ceva.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s