Dumnezeu cu mila

Da, asta înseamnă eliminarea restricțiilor sau a unor restricții din 15 mai. Înseamnă că statul încetează sau aproape încetează să ne supravegheze, lăsându-ne să ne descurcăm singuri. Într-un fel, este măsura maturității fiecăruia. Numai că, din păcate, sănătatea oricăruia nu depinde doar de atitudinea proprie, de modul în care se protejează singur. Depinde de o mulțime de alți factori, pe care nu-i are sub control. Depindem de procedurile furnizorilor de servicii și bunuri, de atitudinea oficialităților cu care venim în contact, dar mai ales, depindem de comportamentul celor dimprejurul nostru, apropiați sau complet necunoscuți.

Vom fi oarecum în vârful epidemiei de la noi. De aceea, problemele abia acum încep. Nici vorbă de relaxare, abia acum trebuie să fiți mai prudenți ca oricând. Abia acum începe greul.

Pentru cine afirmă că totul este doar o cacialma, vă anunț că în satul meu există cazuri și a fost cel puțin un mort, soacra fostului meu vecin. Înmormântarea s-a petrecut după cum ați auzit, sicriul era sigilat, nu pot băga mâna în foc pentru conținut. Vă mai anunț că autorul blog-ului euzicasa, care avea câteva postări zilnic tace de o lună, locuiește în SUA (cred). V-am avertizat că e groasă.

Și-acum, ce credeți? Meritați sau nu mila Lui? Oricum, ceea ce credeți nu contează. Sau, aveți încredere în sistemul medical romanesc?

lum

Foto: monitorulsv.ro

Un comentariu la „Dumnezeu cu mila

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s