Fake news propagandistic

Am dat peste acest titlu incitant pe EVZ – Cum ne otrăvește Occidentul! ANSVSA avertizează: importăm fructe și legume cu pesticide!. Mânat de curiozitate, am vrut să aflu și eu cum suntem otrăviți.

Conform autorului, „monitorizarea reziduurilor de pesticide identificate în fructele și legumele provenite din import arată că 1,66% din probele analizate au avut depășiri ale limitelor maxime„.

Apoi este prezentată ședința Consiliului Științific al ANSVSA – situația pestei porcine, a gripei aviare și a pesticidelor, reluând textul de mai sus cu mențiunea că media neconformităților la nivelul UE este de 4,1%.

Autorul omite să menționeze că importurile de legume-fructe sunt majoritar din Turcia, că în importurile din UE un procent mare îl au țările estice – ex. cartofii și merele poloneze.

Dezamăgit și fără secretul otrăvirii românilor, încerc să aflu cate ceva despre Marius Olaru, autorul porcăriei. Am constatat că semnează des în EVZ articole de tipul „A fost votat cel mai tare posterior de pe Instagram!„.

Ce pot face? Mă voi strădui ca Marius să citească această pagină, poate se rezumă la posterioare și nu mai ascultă de șeful său, acela tele-portat și rătăcit prin marea sufragerie a lui Izmană.

Foto: today.yougov.com

2 comentarii la „Fake news propagandistic

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Subliminal | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s