Festivalul

Nimic nou, totul previzibil. Cîțu s-a ales, se știa dinainte. Doar Orban mai spera fără rost. Cîțu înseamnă mai puține compromisuri, dar foarte multe orgolii. Orban este omul compromisurilor, el spune negociator. Au însă un punct comun, ambii stau prost cu ouăle. Totuși, cel care a inițiat concursul ouălor, când a fost pus cu adevărat la încercare, n-a găsit niciunul. Este probabil doar un vierme într-un ou stricat. Desigur, este problema lor, a celor doi câte au, dar 2024 este icișa și dreapta nu are pe unul cu carismă și ouă. Fiecare dintre ei a avut suficient timp la dispoziție pentru a lua masurile radicale necesare unei schimbări reale, dar nu a făcut-o. Nu știu dacă USR PLUS mai poate fi socotit undeva pe la dreapta, dar nici la ei nu există specimenul valoros.

După părerea mea, Super-Cîțu va pica în parlament, în curând. Apoi vom vedea dacă cele două orgolii useriste vor avea suficient cap pentru a pune punct crizei.

Deocamdată, în afara festivalului parlamentar pe care-l vede Super-Cîțu, există altul pe net care cântă victoria psd. Este doar o iluzie, menestrelii Zdrențelor se înșală. De altfel, nici Ciuma n-are omul potrivit.

Eu văd doar o iresponsabilitate generală, de la dreapta la stânga. Țara pere și baba se peaptănă.

Cum era bancul de pe vremuri „Circul de Stat si-a schimbat numele, se numeste Circul de Stat și de Partid„. Care Partid?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s