Frustrare

Îi înțeleg pe psdei. Păi, cum mă-sa să piardă ei alegerile? Asta nu se poate. Înseamnă că sigur au fost trucate.  Mai nasol este că ei au fost organizatorii. Adică și-au trucat singuri scrutinul? Eu aș zice că au făcut toate eforturile, inclusiv financiare, legale și ilegale ca să castige. Și totuși, cum să piardă?

Ei cred că de vină-s ăilalți. De ce s-au prezentat la vot? Ce i-a găsit tocmai acum? Nu puteau să stea acasă ca ultima dată?

Păi, cum să le tulbure liniștea lor primită de la tătucul Ilici? Și mai ales ăia de n-au mâncat salam cu soia, ce-au căutat ei la vot? De ce n-au stat liniștiți acasă în loc să facă cozi la urne? Are dreptate și hârbul ăla de Meleșcanu. Păi, adevărații patrioți sunt ei, cei ce mănâncă ce primesc de la partid – salam cu soia. Ce se bagă ăia de dincolo să le strice meniul? Ăia n-ar trebui să aibă drept de vot.

De ce-i înțeleg? Fiindcă nici eu nu pricep rațiunea pentru care niște bețivi descreierați precum cei aduși la ultima mare manifestație psd-istă să-mi decidă mie și alor mei soarta, doar fiindcă au drept la vot garantat de Constituție. Și dacă-i atât de garantat, de ce ăia de dincolo n-au putut vota? Fiindcă n-a vrut psd-ul, fiindcă știa că nu-l votează. OK, Constituția nu prevede și sancțiuni, dar codul penal are sancțiuni. De ce nu li se aplică celor care i-au împiedicat?

Mai am o dilemă, ce-i cu pensionarii ăștia? Ăia din ’90 de au stat la cozi nu care cumva să se schimbe ceva, au murit probabil (viața cu soia e scurtă chiar pigmentată din când în când cu doi mici, 30 de ani sunt mulți). Deci, acu-s alți pensionari care erau tineri în ’90. Chiar așa. Bătrânii ar trebui să fie înțelepții satului. La noi e invers. Probabil e de vină tratamentul cu soia.

Așa că, îl înțeleg și p-ăla cu caricatura cu bunicul care-și ține nepotul în brațe și comentariul „Criminalul cu victima”.

Revenind la mine, la fel de nemulțumit sunt când văd niște semianalfabeți conducându-ne, niște fufe botoxate dându-se mari miniștri.

Bine, dar atunci, cine-i de vină că suntem toți nemulțumiți – psd-iștii din cauza diasporei și prezentei la vot, eu din cauza psd-iștilor bețivi și nu numai, tinerii din cauza pensionarilor, diaspora din cauză că n-a putut vota, …

Cred că au dreptate psd-iștii, o conspirație mare ne desparte și ne împiedică să fraternizam cu fufele botoxate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Un comentariu la „Frustrare

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s