Gerota

Cu sinceritate, ați mai auzit de acest spital? Știam că are unul special MI, dar nu i-am auzit numele până acum, cu carantina provocată de jegul acela de comisar șef. Să mai analizăm nițel. Printre primii infectați se află managerul spitalului. Manager este șeful adminstrativ al spitalului, de obicei nu este medic, ca și șpăgara aia din Baia Mare.

Ei, gândiți-vă dvs. cum ar putea  ajunge managerul în contact direct cu un pacient. În ce împrejurări? Păi, eu cred că domnul comisar șef retras la o specială după marile fapte de arme, director la spații verzi adică funcționar public, nu s-a putut abține când a ajuns în spitalul ăla și a făcut oleacă de trafic de influență. Ce bine-mi pare! Sincer, ei între ei. Conform zicerii cu „Fiecare pasăre pe limba ei pere„.

Vă rog să nu vă supărați pe sinceritatea mea. Pe acolo, prin mediul MI, este plin de d-ăștia, este un adevărat focar, termenul la modă acum.

Schimbând puțin subiectul, fiindcă autoritățile au făcut public astăzi că au două feluri de teste, pot și eu comenta. Testele uzuale se bazează pe detectarea prezenței anticorpilor. Persoanele care au în sânge anticorpii înseamnă că au reacționat deja la boală, că au fost infectate de ceva timp, adică sunt deja contagioase. Contagiunea apare în medie la trei zile de la infectare, de cele mai multe ori fără semne clinice. În asta constă pericolul epidemic al acestui virus parșiv, deși, nu chiar atât de parșiv ca Ciuma Roșie.

Amuzant a fost statul drepți în această seară al chestorului șef (general) Despescu Bogdan, personaj controversat, amestecat în cazul polițistului pedofil și cu fabricile de diplome. Îl lăsăm pentru altă dată. În locul lui Vela, l-aș fi ținut cât mai departe.

Ne vom amuza și zilele viitoare de feluriți idioți precum comisarul șef fiindcă sunt mulți.

Foto: francisc.org

3 comentarii la „Gerota

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Jandarmeria | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Frateee! | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s