Imbéciles Sans Frontières

Médecins, Repporters, Architecture, Avocats, Animation, Télécoms, Urbanistes, Aviation – toate fără frontiere. Ce frumoos! Îmi plac chestiile astea transfrontaliere, cu o singură condiție: să nu ne trezim cu Socialisme / Communisme Sans Frontières. Ăștia-s simplu Ciuma Roșie și steluța ciumei este la Kremlin.

Acestea fiind zise, mă gândesc la înființarea unei Sans Frontières a noastră, a traco-geto-dacilor altoiți de romani. Ca francofoni (gintă latină), n-o să-i spunem banal fără frontiere, păstrăm franțuzismul consacrat. Fiindcă nouă ne place precizia, ne plac bazele științifice încă din timpul lui ceașcă, plecăm de la documentul oficial al Recensământului Proștilor.

Limba franceză este mai săracă. Noi spunem proști, idioți, imbecili, tâmpiți. Franceza are doar trei termeni – imbéciles stupides, idiots. Pentru simplitate, propun să o denumim doar

Imbéciles Sans Frontières

prescurtat ISF. Desigur va avea un site minunat isisf.com (isf este ocupat).

Cine poate fi membru al acestei asociații nonprofit? Propun înscrierea din oficiu a tuturor recenzaților din noiembrie. Va fi cel mai baban ONG, poate din lume, oricum, îl va depăși pe acela îndoielnic al polițiștilor. Pot să se înscrie și politicieni, și polițiști, și jandarmi, în general oricine crede că e suficient de prost sau are vreo diplomă cumpărată de pe la fabricile de diplome oricare ar fi asta, eventual vreun doctorat în domeniul geto-dacic al ordinii publice și siguranței naționale fără a ne limita în nici un fel doar la asta.

Scopul ONG-ului este gruparea și organizarea acestei categorii de oameni ca să știm de unde să-i luăm la nevoie. În aceste condiții vom economisi banii cheltuiți pentru o ședință CSAT propusă de mine și va fi sigur un ONG de interes național, subvenționat din buget ca ăla al lui Cumpănașu. În această calitate, ar putea propune din nou un candidat la președinție, poate chiar pe Vasilica.

Pentru că nouă ne plac lucrurile de largă inspirație internațională și fiindcă este Sans Frontières, ar putea primi și membrii de peste hotare, chiar și din afara UE. Mă gândesc în primul rând la conspiraționiștii aceia cu titluri academice pompoase care țin conferințe susținând propagarea COVID prin rețelele 5G sau pur și simplu inexistența virusului.

Trebuie să aibă președinție neaoșe româneasca, să fie un ONG suveran. Oscilez intre Vasilica și Chiparos.

Țelul ascuns trebuie să fie dispariția cunoscătorilor de carte, un fel de moarte intelectualilor, vă amintiți.

connerie

Foto: papers.ssrn.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s