Imunitatea

În aceste zile este foarte important cum stați cu imunitatea. Dar, de-i bine ori nu, doar Dumnezeu știe. Totuși, vă puteți gândi cum ați reacționat la alte viroze puternice în ultimii maxim 2 ani, în special din cele care afectau plămânii. Fiindcă asta e problema. Dacă vi-i atacă, vă așteaptă 2-3 săptămâni de ventilație, dacă există loc pentru dumneavoastră, dacă vă acordă atenția necesară personalul medical, dacă organismul reacționează pozitiv. Dacă nu, cutia.

Asta privind coronavirusul. Dar ce facem cu deochiul? Vă deochiați repede? Aveți nevoie de descântec? E și asta o problemă.

Dar cu coșmarurile? Spre exemplu, într-una din diminețile trecute, m-am trezit foarte devreme cu o apăsare viscerală de ură. Era parcă fizică. M-am gândit imediat ce venin am mai vărsat pe WP. Cam totdeauna îmi aleg cu grijă cuvintele, le cântăresc atent otrava. Nu mi-am adus aminte nimic ieșit din comun scris în ultima vreme. Am supărat probabil un nenorocit de pesedist lipsit de somn. Am tras și concluzia pe care n-o pot reproduce scris. Am limitele mele. Ce ți-e și cu telepatia asta. Sper să fi funcționat și în sensul ălălalt.

Vedeți dumneavoastră, e greu până iei COVID-ul, apoi, dacă scapi, ești imun. La fel și cu fiscul – te consumi la prima somație, apoi nici nu mai deschizi plicul. Tot așa este și cu pesedeii – te afectează prima transmisie extrasenzorială, pe urmă, … Oricum, la capitolul ăsta stau bine și eu, de la prima privire le este clar cu cine au de-a face. Dacă trebuie să deschid și pliscul, iese otrava.

Foto: daciaplant.ro

 

Un comentariu la „Imunitatea

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s