În satul meu

Desigur, despre prezidențiale. Vă prezint niscai date oficiale.

Participarea la vot a fost 46%, dar se adaugă 5.629 votanți pe liste suplimentare, adică un procent de 18% din votanții înscriși pe lista electorală normală. Vă mai pot spune despre un autobuz zărit de mai multe ori duminică în fața primăriei și vă las pe dvs să ghiciți culoarea primarelui. Este posibil ca vreo mie, poate două din electori să nu aibă mutație făcută, adică au fost pe suplimentare, dar rămân vreo 3.500 vizitatori – emulație mare dom-le.

Din voturile exprimate, cam 34% i-au revenit lui KWI și 12,7% lui VVD. Mai notez Barna 31,5%, Paleologu 6,6%, Diaconu 7,7%, dar și Hunor 0,25% (50 voturi). Eu nu cunosc unguri în sat, nu cred că au fost aduși cu autobuzul, poate sunt 2-3 sub acoperire, însă știu că mai sunt bețivi și nu toți bețivii se închină la steagul psd, dar au greșit locul ștampilat – erori materiale.

Luând în considerare autobuzul și procentul obținut de VVD, rezultă că destul de mulți călători au mers moca. Sigur că nu e pădure fără uscături, dar în mare, mi se pare o situație onorantă pentru electorii consătenii mei, conform ințelepciunii kmkz.ro „Vasilica n-a candidat la prezidențiale, ci a făcut recensământul proștilor”. Sper ca data viitoare să-și miște mai mulți posterioarele la vot.

În închiere, cum zicea ceașcă, jos psd.

secera_26306900_59932000

Bonus, luni s-au comunicat creșterile de prețuri la mâncare, coșul zilnic, efect al deprecierii leului. Datele publice sunt optimiste față de ce am simțit eu la piață.

Un comentariu la „În satul meu

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s