Legitimitatea 7-2

După decizia CCR, am asistat la discursul victorios al unui pesedeu care nu știe că la anul nu va mai fi acolo spunând că „ei nu vor vota un guvern nelegitim”. M-am întrebat imediat dacă ei sunt sau nu legitimi. Eu cred că ei, cei care refuză îngroziți anticipatele, sunt cei mai ilegitimi acolo, că, de fapt, ar trebui să facă ciocul mic, mic de tot.

La fel de ilegitimă mi se pare CCR, în proporție covârșitoare alcătuită din pesedei. Mi s-a părut în conflict de interese atunci când s-a pronunțat pe pensiile speciale. Mi s-a părut de mai multe ori, în ultimii aproape patru ani, că forțează nota, substituindu-se unei constituante, reinterpretând Constituția, transformând-o în direcția unei republici parlamentare, numai pentru a știrbi deciziile Președintelui care nu conveneau psd.

Care este legitimitatea psd în parlament? Mai puțin de 15% din electoratul de acum patru ani care i-a trimis în parlament. Care este legitimitatea Președintelui? Tocmai ne-au spus-o alegătorii. Cine a uitat? Câțiva pesedei ilegitimi cu frică de electorat (Dumnezeu nu au).

Atunci, ce e de făcut? Partidele din dreapta ar fi trebuit deja să ia măsuri foarte stânjenitoare pentru psd pentru că, oricum nu vor fi agreați de pesedei. Plecând de la principiul că oricum sunt urâți de aceștia (termenul nu mi se pare exagerat), ar fi trebuit să le dea un șut în c.., în posterior.

Fiindcă, cu sau fără acest șut în cur, vor fi urâți la fel.

malware-e

Foto: news.securityportal.ro

Un comentariu la „Legitimitatea 7-2

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s