Link-ul

Urmăresc cu mare atenție propaganda, acum criminală, de stânga. Scopul? Creșterea epidemiei ținută până acum sub control pentru a amâna sine die alegerile. Nu-mi dau seama care ar fi un atribut mai bun – inconștiență, cinism sau doar criminal. ALDE (ce a mai rămas din el) neagă realitatea epidemică, dar un deputat ALDE depune un proiect de lege pentru amânarea localelor din grijă pentru om.

În ultimele aproape două luni este o explozie de idioțenii publicate online, prin ziare sau la Tv – siturile pesediste, bloguri, Sputnik reprodus în draci pe sute de alte situri. Este o luptă pe viață și pe moarte pentru moarte.

Uneori, inepțiile sunt atât de mari încât râd cu hohote. De exemplu:

Avertisment: vaccinurile Covid-19 conțin celule canceroase, creează un link AI (adică artificial intelligence).

Companiilor conectate la Gates li se permite să producă vaccinuri modificatoare de gene rău testate și cu tehnologie nano pentru a crea legături ireversibile în creier / corp / AI.

Nu pot decât să presupun că pesedeilor le este frică de nivelul inteligenței electoratului și aici este un mare adevăr. Altfel, spaima de AI este din aceeasi categorie cu antena 5G din fundulețul D-nei F. Oricum, campania anti-vaccin este complexă. Dacă n-ai spaimă că devii mai deștept, trebuie să-ți fie frică de link-ul către Gates. Dacă nici spaima asta nu ține, rămâne cancerul. Cum ar veni, o frică pentru fiecare. Numai că cineva care era copil cu origine nesănătoasă în anii ’50 chiar știe ce înseamnă frica adevărată.

Fiindcă veni vorba de Gates, trebuie să vă mărturisesc, nu i-am cotizat niciodată, zgârcit cum sunt, am urât ideea asta. Așa încât, acum aproape 20 de ani mi s-a implantat un link către Linux și uite că nu mai scap de el.

Dar cine instigă conspiraționiștii de la noi? Cred că răspunsul cel mai bun îl avem analizând micile demonstrații din Piața Victoriei. De ce au ales acel loc? Păi, acolo e guvernul împotriva căruia demonstrează și acolo au avut loc demonstrații cu adevărat mari care n-au fost ale psd, adică un gest de sfidare, na că și noi facem aici. Organizatoarea protestului este Iosefina Pascal, consilier al europarlamentarei Maria Grapini, o prezență frecventă în Sputnik. Participanții s-au oprit în fața ambasadei Rusiei, scandând admirativ în favoarea lui Putin.

Mai e nevoie să vă scriu ce link le-a fost inoculat de prostie?

Vă mai îndoiți că prostia este o problemă de securitate națională? Nu cunosc diferența dintre prost și idiot.

Un pic de bibliografie:

Foto: moldova-suverana.md

2 comentarii la „Link-ul

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Link-ul interlop | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s