Mă iubește – nu mă iubește

Mă plătește – nu mă plătește, zugrăvim mâine – nu zugrăvim mâine, a fi sau a nu fi. Întrebări existențiale. Acum a mai apărut una. Dă cu bomba – nu dă cu bomba, iată noua întrebare.

Să facem o mică analiză privind faptele, mesajele oficiale, propaganda – toate la un loc, fiindcă sunt legate, amestecate între ele, declarațiile oficiale făcând parte din propagandă.

Inițial, rușii nici nu știau pe ce lume sunt. Ba că fac exerciții, ba că n-au plecat din Rusia. Probabil poporul, mujicul, nu le prea are cu geografia – peste tot este doar Mama Rusia. Au mai fost ceva probleme de logistică din cauză că mujicii, narodnicii, au furat prea multă benzină, deoarece aprovizionarea cu vodcă a fost deficitară. Dar, cea mai mare problemă au fost florăriile din Ucraina care în loc să vândă flori, au dat moca arme. Prin urmare, măreața armată eliberatoare a fost întâmpinată cu gloanțe în loc de petale. Astfel s-a transformat defilarea cu flori în operațiune specială. Cred că aici a fost și o mică lipsă de informare, doar o confuzie. Narodnicii ucrainieni n-au fost informați din timp că armata rusească doar eliberează, peste tot pe unde ajunge. Crime, violuri, schingiuiri, deportări, ras orașe de pe suprafața pământului – astea-s doar snoave răuvoitoare. Și, peste tot pe unde trec, ostașii ruși întâlnesc naziști pe care-i înfrâng cu regularitate. Asta se întâmplă de secole. De altfel, Rusia este o țară care iubește pacea, iar prin operațiunea specială doar se apără de invadatorii ucrainieni care vor s-o cucerească în numele NATO.

Narodnicii ruși sunt ținuți nu numai în mizerie, dar și într-o ceață deasă roșie. Vă aduceți aminte, cam ca ceața roșie în regia KGB, care a dominat Bucureștiul prin anii ’90, de nu se vedea om cu om. Dacă erai văzut pe stradă citind Dreptatea, orice narodnic bine îndoctrinat, pe bună dreptate, ți-ar fi rupt nu doar ziarul, doar atentai la liniștea lor, a kaghebiștilor. În aceste condiții, declarația unei simple femei, pedestră prin Moskva (orașul, nu crucișătorul cu nume blestemat) cum că ucrainienii trebuie să dispară, Ucraina trebuie rasă de pe suprafața pământului, făcută în zilele de Paști ortodox, mi se pare firească, mai ales în contextul sfidării lui Kiril prin desprinderea ucrainienilor de biserica lui, adică a Kiril-ului, care militează pentru unitatea creștinilor ortodocși, desigur sub conducerea lui înțeleaptă. Ăștia au simțul posesiei – Kiril are biserica lui pe care o vrea și mai mare. Nebunul are războiul lui pe care-l vrea și mai mare. Doar teritorial, nu sunt pretenții – Dughin a definit Rusia de la Vladivostok la Dublin. Nu ne-a zis pe care parte a Pământului, lăsându-mă să bănuiesc că este vorba de ambele părți. Iată că n-avem pentru ce ne certa.

Da, fiindcă am ajuns la calea cea dreaptă, armata rusă va elibera lumea și de homosexuali și alte d-astea. Țineți minte că la noi, pe timpurile lui Dej și ceașcă, nu mai rămăsese picior de homo, abia p-ormă au devenit unii din cauza prim-ministrului ăla. Adică, se poate.

Propaganda rusească spune că ucrainienii sunt sculele lui NATO, ai americanilor. Doar parțial este adevărat fiindcă au folosit sculele NATO și americane cu care au bulit o grămadă de tancuri rusești, ba chiar avioane și rachete în nerușinarea lor. Revenind, rușii sunt eliberatorii tuturor, vor desființa globalismul fiindcă este o politică complet greșită. Vor fi însă izvorul unui nou globalism, urmașul internaționalei socialiste care acum s-a perimat. Noul globalism va avea rusa ca limbă oficială și va aduce doar fericire tuturor. Rusa, deoarece narodnicii nu învață altceva la scoală (sigur, în afară de rakete). Nu și bunăstare, fiindcă aceasta este doar generatoare de necazuri și tâmpește mințile oamenilor. Un exemplu este chiar Finlanda aflată mereu pe primele locuri ale topului fericirii, chiar și pe primul, și care, acum vrea în NATO.

Așadar, Rusia este o țară a păcii dacă ești suficient de departe, însă nimeni nu a definit termenul departe. Despre bombă, pe pagina următoare.

Foto: telekomsport.ro.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s