Mi-am tras-o

În sfârșit. Cu cine? Sper că nu vă trec prin cap doar prostii – viața mea e ca o carte deschisă, dar parcă n-aș povesti și d-astea pe net. Cu Pfizer. După o lungă așteptare, la ora la care toate pisicile din mahala sar grăbite gardurile, mi-am pus familionul în mașină și m-am dus într-un sat la aproape două ore de casă. Asta fiindcă, între timp, colonelașul mi-a scos din cap fumurile cu vaccinatul după colț. De ce să fie facil, când poate, foarte simplu, să fie complicat.

Sunt valid într-o oarecare măsură a vă povesti și cam care e tacâmul. Păi, în centrul de vaccinare era un medic (nu m-aș duce la vreun consult la el), un băiat și două fetițe asistenți, unul care înregistra la calculator (sper că ia sporul ăla), un jăndar (cel cu indemnizația de încălțări) și un coordonator. Despre ultimul, nu prea am multe a vă spune fiindcă a lipsit, deși l-am așteptat vreun sfert de oră, plus tot timpul de vaccinare. Asta e, cine-i șăf, își permite, probabil că era ocupat cu altceva sau dormea.

Le-am făcut inspecția de rigoare, cum aș fi putut scăpa ocazia. Cum e cu frigiderul, WC-ul, … Vaccinul era fie de vreo 12 ore în frigider, fie de vreo 48 ore. S-au cam încurcat în minciuni – unul spunea una, altul alta mai gogonată. Cred că din cauza lipsei șăfului. Până la urmă, pupat Piața Independenței. Am fost serviți fără să ne certăm cu adevărat.

Sigur că am ceva incertitudini. N-am văzut când a rupt siguranța metalică a flaconului. N-am nici un simptom, nu mă doare locul injecției. E clar că nu mi-au dat cianură, dar n-ar fi cu totul exclusă apa distilată. Vedeți ce parșiv e omul? Nu se simte cu adevărat bine până când nu-l doare. Apoi, ne-a făcut la toți trei (am fost primii clienți) dintr-un flacon. Nu cumva or fi încurcat chip-urile? Dacă mi l-o fi dat mie, Doamne ferește, pe al mătușii mele? Dar dacă mi le-a dat pe toate cinci doar mie și-au rămas toți ceilalți patru fără chip. Chiar sunt îngrijorat. Oricum, mi-au dat patalamaua.

Acum, mă concentrez să stabilesc conexiunea cu chip-ul, poate chip-urile. Oare ce voi striga după asta – jos Zdrențele Roșii, sau libertate pentru dracnea și vâlcov? Poate mă voi prinde în horă cu M-me Șoșo.

Spre liniștea dumneavoastră, deși vaccinat, Bombo nu și-a schimbat fixurile. Este în continuare obsedat de Băse. Totuși, timid,  nu-și poate da sentimentele pe față. Așa încât, nu scrie el o pagină, ci reia pagina unui alt pesedist duhnind de ură și de bucurie că a fost condamnată Nuți și fata lui Băse. Desigur, subliniază fericit idioțenia cu a fost condamnată fiindcă e fiica fostului președinte. Bombo, încă te apasă pușcăria, Băse te-a marcat. Ei, dacă ăsta n-a intrat sub control, el care a ținut isonul conspirațiilor și Sputnik-ului, dar a folosit  Pfizer-ul, n-are nici o șansă chip-ul cu mine.

Între timp, am mai găsit pe net o pagină scrisă de un alt pesedist și distribuită creativ de un admirator sputnik, tot un fel de satelit. Am scris creativ fiindcă a pus și o poză cu plăvanul și o lozincă anti-KWI culeasă din biblioteca partidului. Pesedistul autor cere imperativ suspendarea lui Iohannis pentru că a băgat dihonia, instigator la ură și violență, a readus preceptele propagandei naziste, ne-a băgat în cursa înarmării, a distrus elitele (presupun ale psd???), a distrus justiția și multe altele. Din cauza chip-ului, sunt de acord. Da, să fie suspendat (nici măcar dilibașul autor nu întrevede demiterea). Consider cel mai potrivit moment pentru asta, începutul lui 2024.

Și să nu uit. Mulți ani să trăiești nea Nelule, să nu te ia covid-ul, să ți-o tragă totuși justiția noastră cea șchioapă și cu un picior în ghips, care tocmai a închis din nou dosarul 10 august.

Foto: ro.sputnik.md.

Un comentariu la „Mi-am tras-o

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s