Nașterea unui nou sfânt

A fost depășită faza războiului pe borș, s-a trecut la faza pe sfinți. Aspectul mistic este susținut de sanctitatea sa patriarhul Kiril, băiatul de altar al viitorului sfânt Putin. Da, da, este vorba chiar de nebun.

Va să zică, Vladimir Vladimirovici nu se mai mulțumește cu un loc în mausoleu (desigur, un mausoleu mult mai mare, special pentru el), s-a decis că vrea să devină sfânt. Dorință legitimă de altfel, fiindcă este apărătorul creștinătății. Da, este eliberatorul creștinătății, ne va scăpa de naziștii evrei, după cum prorociră chiar înțelepții evreilor. Ei, nu, nu chiar un Mesia, dar cu siguranță un sfânt, unul mare, sărbătorit în calendar cu roșu – culoarea sângelui.

În deschiderea acțiunii militare speciale, viitorul sfânt a declarat răspicat că nu există comunism, este doar o născocire pentru a menține închegat imperiul rus. Lenin a fost un trădător din cauza Finlandei, Stalin a fost un mic copil pe lângă ceea ce va fi EL, sfântul. Așadar, roșu nu mai este legat de culoarea favorită a Leprelor Roșii, este doar culoarea sângelui. Îmi aduc aminte cum mi se explica prin școala primară – culoarea sângelui eroilor comuniști. Au rămas doar primele două cuvinte.

Este adevărat că noul sfânt mai are de lucrat în competiția cu Stalin, fiindcă ăla a lichidat mai multe milioane (câte – nu se cunoaște exact). Însă timpul este de partea lui. Își va da toată silința – știți, escavatoarele vor săpa șanțuri adânci și lungi, kilometri de șanțuri. Pe măsură ce vor fi umplute cu naziști, eventual din ăia semiți, vor mai săpa altele. Orice record poate fi bătut.

Icoanele îl vor imortaliza pe noul sfânt ca un fel de Sf. Gheorghe cu o față prelungă (nu contează că acum e cam buhăită), cu ochi ușor asiatici, la bustul gol pe un pur-sânge, cu o pușcă automată cu lunetă în locul suliței din mâna dreaptă și Sfânta Scriptură în cea stângă. Iată, astfel sunt eliminați naziștii. Nu se va lăsa (sfântul) până nu va elibera creștinătatea de naziștii sioniști (dar nu este obligatoriu fiindcă doar el este cel care decide cine e și cine nu e nazist), adică până ce va depăși recordul (al lui Stalin). Știu că-i va fi greu fiindcă nu e clar câte milioane a eliminat Stalin. Dar, cât este în viață, se va strădui, va da tot ce e mai sfânt în el.

Prin victoria sfântului, toată omenirea va vorbi rusește (pentru ca rușii să nu mai fie discriminați) și va scrie cu caractere chirilice să înțeleagă kaghebeul. Fericiți voi, ce sunteti martorii fenomenului. În România, mai marele bisericii unite cu noua Romă va fi ÎPS Make.

Băiatul de mingi al sfântului, pardon, de altar, va avea grijă să-l stropească permanent cu apă sfințită fiindcă doar așa nu se va strica și va mirosi totdeauna ca un trandafir de Baltica. Există doar o problemă. Kiril se laudă cu enoriași pe care nu-i mai are, știți cum e – două la prefectură, două la primărie. De fapt, aproape jumătate s-au rupt de biserica matcă, trecând la concurență. Făcând această constatare, iată că războiul sfânt este legitimat.

Concluzionând, vom avea un nou sfânt. Acesta este menținut, încă în viață fiind, doar în vapori de apă sfințită. Nu s-a stabilit încă data praznicului – poate data nașterii sau trecerii în neființă a sfântului, poate o cu totul altă dată, poate 9 mai, sinodul o va hotărî. Reprezentarea grafică (icoana) va avea caracteristicile de mai înainte. Se va numi sfântul nebun de Baltica și multe biserici mari vor purta acest hram, mulți mujici vor pupa racla.

Foto: stirileprotv.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s