Nebunul mizerabil

Mizerabil vine de la mizerie. Dar, promotorul mizeriei nu înseamnă că și trăiește în mizerie. Nu, este un mizerabil căruia îi place luxul, chiar și în buncăr, cel puțin așa se povestește. Că de n-ar fi, … De ziua lui, l-aș numi mai degrabă nemernic. Atributul l-aș extinde și asupra neamurilor lui, oricare ar fi acelea, care de peste 200 de ani tânjesc după plaiurile noastre. Ba chiar, ne-au supt serios mulți ani.

După o căutare pe siturile oglinzi, sateliți sputnik, iată vocea nebunului, conform traducerilor sputnik, la cam a treia zicere definitorie din februarie încoace. Comentez doar ideile importante. Începe cu istoria aceea pe care a scris-o singur și în care, în psihoza lui, a ajuns să creadă. Adevărata lor patrie istorică, … etc.

În timpul referendumurilor, Kievul a amenințat cu represalii și cu moartea profesorilor, a femeilor care lucrau în comisiile electorale. Iată că organizatorii cu urnele au fost profesori și femei. Mă mir că nu a zis și mame ca să-mi stoarcă o lacrimă. Soldatul rus cu kalașnikovul din imaginile publice a fost desigur doar un trucaj, nu a existat sau apăra mamele de furia Kievului.

Subliniază apoi marea misiune eliberatoare a națiunii lui. Ei bine, eu nu vreau să mă mai elibereze o dată, îmi ajunge data trecută. Pentru proștii care îi așteaptă sperând că astfel se va întoarce comunismul minunat, poate și nemernicul de ceașcă din groapa pe care n-o merită, confirm – da, este posibil să revină comunismul dar, mai probabil, poate fi chiar mult mai rău dacă se întorc rușii.

Cetățenii din noile regiuni pot simți sprijinul întregului popor rusnac. Se referă la proaspeții cetățeni ruși. Credeți că acolo nu sunt unii care sunt măcinați de gânduri negre cum că vecinii ar putea prospera și ei nu? Păi, de ce să nu fim toți la fel? Egalitate! Recunoașteți capraMizeria uniformă este asigurată garantat de către nebun.

S-a văzut cum așa-zisul Vest și-au dat jos măștile și au arătat din ce sunt făcuți cu adevărat. … Există o țară atât de mare, cu acest teritoriu imens, în lume, cu bogăția sa naturală, resursele și oamenii care nu pot și nu vor face jocurile altcuiva. Cred că se referă sofisticat la propriul șantaj pe resurse.

Așa-zisul Vest jefuiește (omenirea) datorită dominației dolarului și a tehnologiei, să colecteze un tribut real de la omenire, să-și extragă sursa primară de prosperitate nemuncită, chiria plătită de ea ighemonului. Nu știu ce înseamnă ultimul cuvânt din traducere. Dacă înseamnă necuratul, rezultă că ar trebui să-i plătim o chirie pe prosperitate chiar nebunului. Dacă nu, rezultă că ne așteaptă mizeria. Mi-a plăcut remarca cu tehnologia. Este o recunoaștere a înapoierii lumii rusești. E frustrant să nu poți face o armă ca lumea fără să ceri voie dușmanului.

… încercările lor de a submina procesele internaționale și de integrare, noile monede globale și centrele de dezvoltare tehnologică pe care nu le pot controla. Este extrem de important pentru ei să forțeze toate țările să-și cedeze suveranitatea în fața Statelor Unite. Tare chestie dom-le. Păi io chiar îmi doresc ca România să fie al 51-lea stat – știu că oricare ne-ar lua, am fi ultimul stat. Dar tot ar fi bine. Problema este să vrea și ei. De-aia sper să aibă dreptate nebunulNoile monede globale? Nu știu care sunt. Poate teroarea.

Ei văd gândul și filosofia noastră ca pe o amenințare directă. De aceea ei vor să ne asasineze filozofii. Cultura și arta noastră reprezintă un pericol pentru ei, așa că încearcă să le interzică. Dezvoltarea și prosperitatea noastră sunt, de asemenea, o amenințare pentru ei, deoarece concurența este în creștere. Ei nu vor sau nu au nevoie de Rusia, dar noi o facem. Iată că a întors-o – nu mai sunt înapoiați dar, degeaba, porumbelul a zburat. Ba chiar se simte o pizmă nasoală. E un păcat dar, nu-i nimic, se duce pe front și ajunge în rai. Nu înțeleg ultima frază, suspectez că sputnik nu a angajat un translator ca lumea, probabil din lipsă de lovele. Prosperitatea noastră – este probabil o referire la mizeria endemică.

… promisiunile ferme de a nu extinde NATO spre est au făcut loc unei înșelăciuni murdare – adevărul iese la iveală, și noi te iubim Vladimir Vladimirovici.

Și tot ce auzim este că Occidentul insistă pe o ordine bazată pe reguli. Oricum, de unde a venit asta? Cine a văzut vreodată aceste reguli? Cine le-a aprobat? Ascultați-mă, acestea sunt doar o mulțime de prostii, înșelăciune totală, standarde duble sau chiar standarde triple! Trebuie să creadă că suntem proști. Are dreptate, regulile nu au fost aprobate de el, de nebun.

Rusia este o mare putere de o mie de ani, o mare civilizație și nu va trăi după reguli atât de improvizate și false. Și despre al treilea reich se spunea ceva cu 1000 de ani.

De aceea alegerea oamenilor din Crimeea, Sevastopol, Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson îi înfurie atât de tare. Occidentul nu are niciun drept moral să cântărească, sau măcar să rostească un cuvânt despre libertatea democrației. Ei, ne-a tras-o la chestia asta cu libertatea democrației.

Elitele occidentale nu numai că neagă suveranitatea națională și dreptul internațional. Hegemonia lor a accentuat trăsăturile de totalitarism, despotism și apartheid. Ei împart lumea, nebunește, în vasalii lor – așa-zisele țări civilizate – și toți ceilalți, care, după planurile rasiștilor occidentali de astăzi, ar trebui adăugați pe lista barbarilor și a sălbaticilor. Etichete false precum „țară necinstită” sau „regim autoritar” sunt deja disponibile și sunt folosite pentru a stigmatiza națiuni și state întregi, ceea ce nu este nimic nou. Nu am fost niciodată de acord și nu vom fi niciodată de acord cu un asemenea naționalism politic și rasism. Ce altceva, dacă nu rasism, este rusofobia răspândită în întreaga lume? Ce este, dacă nu rasismul, convingerea dogmatică a Occidentului că civilizația și cultura sa neoliberală sunt un model incontestabil de urmat de întreaga lume? „Ești fie cu noi, fie împotriva noastră.” Chiar sună ciudat. Cu adevarat ciudat. Vă amintiți care au fost ăia care au adus in România zicerea finală? Proletarii, ăia cu dictatura proletariatului – cine nu e cu noi e împotriva noastră.

După mai multe bazaconii, continuă. Rusia, care a crescut și s-a întărit pe baza marilor valori morale ale creștinismului ortodox, islamului, iudaismului și budismului, precum și a culturii ruse și a cuvântului rus, care erau accesibile tuturor. L-a uitat pe Kiril, papă al ortodocșilor, musulmanilor, iudeilor și budiștilor. Probabil, îl va menționa data viitoare. Kiril se roagă pentru sănătatea nebunului.

… ne-au tratat ca pe o colonie, folosind diverse scheme pentru a extrage trilioane de dolari din țară. Ne amintim. Nu am uitat nimic. Cred că se referă la proprii oligarhi și la miliardele mutate prin Anglia. Din câte am auzit, nebunul este cel mai baban oligarh, nu are fățărnicia cu sărac și cinstit.

Lumea unipolară este în mod inerent antidemocratică și neliberă; este fals și ipocrit până la capăt. Interesant. Oare cu cine ar vrea nebunul să împartă multi-polaritatea?

De fapt, continuă să ocupe Germania, Japonia, Republica Coreea și alte țări, pe care ei le numesc cu cinism drept ”egali și aliați”. Ce fel de alianță este aia? Întreaga lume știe că oficialii de vârf din aceste țări sunt spionați și că birourile și casele lor sunt supragheate. Este o rușine, o rușine pentru cei care fac asta și pentru cei care, ca sclavii, înghit în tăcere și blând acest comportament arogant. Cred că se referă la oamenii Rusiei din Germania și din alte părți.

Nu le pasă de dreptul natural al miliardelor de oameni, majoritatea omenirii, la libertate și dreptate, de dreptul de a-și determina propriul viitor. Ei au trecut deja la negarea radicală a valorilor morale, religioase și familiale. Să răspundem la câteva întrebări foarte simple pentru noi înșine. Acum aș dori să revin la ce am spus și vreau să mă adresez și tuturor cetățenilor țării – nu doar colegilor care sunt în sală – ci tuturor cetățenilor Rusiei: vrem să avem aici, în țara noastră, în Rusia, „părintele numărul unu, părintele numărul doi și părintele numărul trei” în loc de mamă și tată? Vrem ca școlile noastre să impună copiilor noștri, încă din primele zile de la școală, perversiuni care duc la degradare și dispariție? Vrem să le băgăm în cap ideile că există alte genuri în afară de femei și bărbați și să le facilităm intervenții chirurgicale de schimbare a sexului? Asta ne dorim pentru țara noastră și pentru copiii noștri? Toate acestea sunt inacceptabile pentru noi. Avem un viitor diferit al nostru. Nu Vladimir Vladimirovici, în lumea rusă nu există homo sau alte deviații sexuale, toți sunt normali. În România comunistă mai erau, un semn al decadenței unei societăți ne-ruse.  Cât pe ce să-i eradicăm la referendum.

Abia acum, Vladimir Vladimirovici ne va demonstra că este un bun ortodox, mai creștin decât toți ăilalți. Dezvăluind falșii Mesia, Isus Hristos a spus în Predica de pe Munte: „După roadele lor îi veți cunoaște”. Aceste fructe otrăvitoare sunt deja evidente pentru oameni și nu numai în țara noastră, ci în toate țările, incluzînd mulți oameni din Occident. (grafia cu î este sputnik). Am lăcrimat nițel amintindu-mi-l pe ceașcă băgând versuri în cuvântări. Se vede cine este un mare om – citește biblia. Bomba nici nu mai contează.

Lumea a intrat într-o perioadă de transformare fundamentală, revoluționară. Apar noi centre de putere. Ele reprezintă majoritatea – majoritatea! – comunității internaționale. Ele sunt gata nu doar să-și declare interesele, ci și să le protejeze. Ele văd în multipolaritate o oportunitate de a-și întări suveranitatea, ceea ce înseamnă dobândirea unei libertăți autentice, perspective istorice și dreptul la propriile forme independente, creative și distincte de dezvoltare, la un proces armonios. Cred că se referă doar la Ucraina al cărei naș este. Ce duios.

Câmpul de luptă la care destinul și istoria ne-au chemat este un câmp de luptă pentru poporul nostru, pentru marea Rusie istorică. Pentru marea Rusie istorică, pentru generațiile viitoare, copiii, nepoții și strănepoții noștri. Trebuie să-i protejăm împotriva aservirii și a experimentelor monstruoase care sunt menite să le schilodească mințile și sufletele. Iată că s-a apropiat de noi – tocmai l-a citat pe Ștefan cel Mare (sau pe Delavrancea?) „Moldova nu-i a noastră, ci a urmașilor …„.  Cred că nebunul este geto-dac. Ei, așa mai merge.

Valorile noastre sunt umanitatea, mila și compasiunea. Ce drăguț, Vladimir Vladimirovici, chiar mi-aduc aminte, aveți dreptate. Asta ne-au adus sovieticii – umanitatea, mila compasiunea.

În rest, Vladimir Vladimirovici, ce pot să vă urez? Cu excepțiile Ficior și Vișinescu, dacă ai voștri nu s-au omorât între ei, justiția șchioapă cu care ne-ați blagoslovit nu a rezolvat niciodată nimic. Ar fi absurd să mă gândesc că v-ar putea atinge.  De aceea, vă doresc soarta nemernicului ceașcă – voi l-ați pus, voi l-ați lichidat. Aș fi preferat să-l lichidăm noi.

Ce m-am amuzat ascultându-i anturajul apropiat cântând happy birthday. V-aduceți aminte pronunția lui Ilici? Cum de n-au găsit un cântec din marea cultură rusească?

Foto: libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s